Lenka Fedorová Správy

Prišli do Košíc a spustili lavínu: Videá známych youtuberov vás pobavia aj šokujú!

Ich cieľom bol výlet do Košíc. Zatiaľ, čo jedni sa tešili, iní zostali poriadne zaskočení. Presvedčte sa sami.

Ilustračný obrázok k článku Prišli do Košíc a spustili lavínu: Videá známych youtuberov vás pobavia aj šokujú!
Zdroj: youtube

Byť úspešným youtuberom je dnes pre mládež mimoriadne atraktívne. Pre mnohých sú youtuberi vzory, idoly či platonické lásky. Na YouTube majú tisíce fanúšikov a keď sa niekde ukážu, spúšťajú hotové lavíny. Tak ako, to bolo aj u najslávnejších slovenských youtuberov Goga, Momy a Expl0iteda.

Urobiť si výlet do Košíc, ktorý si pozrie viac ako 200 000 ľudí? Pre youtuberku Momu, ktorá patrí na Slovensku medzi najsledovanejšie žiadny problém. Vo svojom vlogu porozprávala fanúšikom zážitky z návštevy Košíc, poukazovala obľúbené miesta a priblížila koncert v Colloseu.

Zdroj: YouTube.com

So skvelým nápadom prišiel aj youtuber, ktorý si hovorí Expl0ited. Ten sa rozhodol Košice navštíviť s moderátorom Sajfom. Už na železničnej stanici ich čakala hotová armáda fanúšikov, ktorí ich potom sprevádzali ulicami Košíc. Tomu sa hovorí reklama! Veď sledujte.

Zdroj: YouTube.com

Tretie video je trochu z iného súdka. Najslávnejší slovenský youtuber Gogo sa po vydaní svojej knihy rozhodol zavítať aj do Košíc, kde plánoval podpísať zopár kníh. Napriek tomu, že tento svoj počin nijako nepropagoval, to, čo zažil v Košiciach nikto nečakal.

Jedno z kníhkupectiev doslova praskalo vo švíkoch, keď sa o autogram usilovalo 4000 fanúšikov! Nakoľko na taký nápor nebolo kníhkupectvo pripravené, autogramiáda sa neobišla bez škôd, za čo sa im Gogo ospravedlnil. Nuž, teraz už všetci vedia, že Košičiania sú riadne dziví!

Zdroj: YouTube.com

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM