Eva Mikulová Krimi

Rodinná dráma v Trebišove! Syn bodol otca a ten na následky zranenia umrel

Na dvore rodinného domu v Trebišove sa odohrala tragédia. Syn zaútočil na otca nožom a skončilo to smrťou. Je obvinený zo zabitia.

Ilustračný obrázok k článku Rodinná dráma v Trebišove! Syn bodol otca a ten na následky zranenia umrel
Zdroj: KR PZ Košice

Novoročná tragédia sa stala v istej rodine v Trebišove. Ešte v nedeľu 5. januára krátko po 13. hodine na tiesňovú linku 158 oznámila žena, že po hádke a bitke, vzal 33-ročný syn kuchynský nôž, ktorým bodol svojho 57 ročného otca do stehna.

„Na miesto sa ihneď dostavili policajti, no podozrivý muž sa už na mieste činu nenachádzal. Okamžite bolo preto po ňom vyhlásené pátranie. Poškodeného muža prevzali do svojej opatere záchranári a policajti miesto udalosti dôkladne zadokumentovali, stopy i kuchynský nôž zaistili a zaslali na kriminalisticko-expertízne skúmanie,“ informovala nás krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Muž v nemocnici umrel

Otec útok nožom nakoniec neprežil a v nedeľu večer zraneniam v trebišovskej nemocnici podľahol.

Podozrivého 33-ročného muža napokon chytili krátko pred 2. hodinou ráno michalovskými „PMJ-čkarmi“ v obci Lastomír.

„Po vykonaní potrebných procesných úkonov bol eskortovaný do Trebišova a umiestnený do cely policajného zaistenia. Trebišovský policajný vyšetrovateľ 33-ročného Trebišovčana Jozefa obvinil zo zločinu zabitia a zároveň spracoval podnet na jeho väzobné stíhanie. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na deväť až 12 rokov.,“ dodáva L. Ivanová.

Zdroj: KR PZ Košice
Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM