Tlačové správy

Ste pripravení na sviatky? S týmito aplikáciami zvládnete predvianočné šialenstvo ľavou zadnou!

Spomínate si na časy, keď sme spisovali zoznamy darčekov na papier a zúrili, ak sme ich zanedlho nevedeli nájsť? Alebo stepovali v nekonečných radoch na pošte, len aby naše pozdravy dostali adresáti včas?

Ilustračný obrázok k článku Ste pripravení na sviatky? S týmito aplikáciami zvládnete predvianočné šialenstvo ľavou zadnou!
Zdroj: SWAN Mobile

Podobné starosti za vás dnes vyrieši akýkoľvek smartfón, vybavený aspoň základným balíkom mobilných dát. Ak takéto zariadenie vlastníte, čítajte ďalej! Prinášame tipy na štyri androiďácke aplikácie, ktoré si môžete stiahnuť zdarma. A čo viac, vaša vianočná nálada bude gradovať zakaždým, keď na ne kliknete.

Poriadok v darčekoch i v peňaženke

Vianočné nákupy môžu byť tou najkrajšou činnosťou, ale i najväčšou nočnou morou. Nie však s aplikáciou Xmass Organizer. Praktická pomôcka umožňuje vytvorenie zoznamu blízkych osôb a k nim priradených darčekov. So súkromnou evidenciou plánovaných, zakúpených či objednaných darov a podrobnej štatistiky vášho rozpočtu sa môžete hrať každý deň. Radosť vám umocní i odpočítavanie, koľko dní zostáva do toho s veľkým „D“.

Aplikácií Xmas Organizer síce chýba novšia aktualizácia, kombinácia jej funkcií uspokojí predvianočné potreby najlepšie. K dokonalosti by ju postrčilo azda už len vytvorenie vlastného „wish-listu“. Ten si môžete inštalovať samostatne, a tak želania zverejniť na sociálnej sieti či poslať do správnych rúk mailom. Alebo dúfajte, že ste poslúchali dosť a Santa k vám potrafí i bez toho.

Haló, tu Santa!

Ako ale zistiť, čo by vašich blízkych pod stromčekom potešilo najviac? Žiadny problém! Stačí byť pri osobe, ktorú chcete vyspovedať a Santa to vyrieši za vás. Verte, že keď sa vám na displeji zobrazí červenolíci bradatý pán, nikto hovor neodmietne.

Podstata aplikácie Video Call Santa spočíva v tom, že čas hovoru nastavíte vopred. Chat sa automaticky uloží a vy pomocou hesla odhalíte i tie najtajnejšie želania. Nevýhodou je, že sa Santa prihovára anglicky. Originálne vyzvedanie tak ocenia len tí, ktorí zvládnu aspoň základy cudzieho jazyka.

Sviatky plného bruška

Postupom času zapadnú prachom i veľké, nepraktické kuchárky. Prečo by aj nie. Najlepšie recepty môžete mať predsa vo svojom mobile. Stačí si len vybrať, či stavíte na klasiku, hľadáte cukrovinky alebo strážite líniu.

Tým, ktorí sú na seba prísni aj na Vianoce, odporučíme napríklad aplikáciu Christmas recipes. Tá má pri jednotlivých surovinách uvedené i nutričné hodnoty. Listovať môžete v predjedlách, hlavných chodoch, dezertoch či drinkoch a tie „naj“ následne ukladať do vlastných zoznamov. Tak čo, už sa vám zbiehajú slinky?

Vinšujeme krásne sviatky – rýchlo a originálne

Otravným radom pred pokladňou azda najviac konkurujú masy ľudí na poštách. Aj tento žrút času môžete zo svojho života vyškrtnúť. S mobilnými aplikáciami vytvoríte elektronické vianočné pozdravy raz dva.

Siahnite buď po štandardných vianočných šablónach s textom ako napríklad Christmas Card Creator Xmas alebo vytvorte pozdravy z vlastných fotiek. Aplikácií na úpravu fotiek s rôznymi vianočnými motívmi či rámami nájdete k stiahnutiu viac než dosť. A nezabúdajte, fantázii sa medze nekladú. Čím odvážnejšie, tým viac zahreje.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: SWAN Mobile
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM