Eva Mikulová Rôzne

Tipy na víkend: Naučte sa batikovať, vyrazte do prírody alebo sa schlaďte v meste

Aj tento horúci augustový víkend môžete zmysluplne stráviť buď v prírode alebo v meste a zabaviť sa napríklad aj na letných Vianociach...

Ilustračný obrázok k článku Tipy na víkend: Naučte sa batikovať, vyrazte do prírody alebo sa schlaďte v meste
Zdroj: FB Najfilmy

Vianoce v lete

V piatok 10. augusta sa vo Viral clube na námestí L. Novomeského oslavujú letné Vianoce. Vianočná atmosféra na vás dýchne z každého rohu a čaká vás aj snehová šou. Vianočnou nocou bude hudobne sprevádzať ostrieľaný Dj Martino.

Kedy: piatok 10. augusta od 22,00 do 04,00 hodiny.

Psia akadémia

V parku Anička sa bude konať už druhý ročník súťaže o Pohár Psej Akadémie, na ktorom sú vítaní všetci milovníci psov. Na 4 stanovištiach preveríte si so svojim psom schopnosti a poslušnosť. Za úspešné zvládnutie získate body. Súťaže sa síce môžu zúčastniť len členovia klubu, ale pozrieť sa môže prísť každý.

Kedy: sobota 11. augusta od 8,30 hodiny

Kreativná dedina – batikovanie

Druhá tvorivá dielňa projektu Kreatívne dediny ponúkne možnosť oživiť šatník batikovaným oblečením. Pri Obecnom úrade v Hačave sa naučíte batikovať pomocou vosku. Stačí ak si na workshop donesiete vlastné kúsky oblečenia, ktoré by ste touto technikou chceli ozvláštniť. Najvhodnejšie sú ľanové alebo bavlnené.

Kedy: nedeľa 12. augusta o 15,00 hodine.

Leto v parku

Tentokrát vás pobavia zabávači v Stand – Up Comedy a to Michael Szatmary, docent Milan Sedliak, Tomáš Hudák a Simona. Baviť vás budú v budove Alfa v Kulturparku.

Kedy: nedeľa 12. augusta o 19,00 hodine

Čaj o piatej

A nemožno zabudnúť ani na obľúbené hudobné soaré – Čaj o piatej. Bude sa konať v Hudobnom altánku v Mestskom parku a vystúpi skupina Sillband.

Kedy: nedeľa 12. augusta o 17,00 hodine.

Foto: ilustračné

Zdroj: mesto Košice
Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM