Tlačové správy

Úchvatné diela na Hrebienku: Okúzľujúce ľadové sochy rozžiaril Philips LED

Neoficiálne majstrovstvá sveta v tesaní ľadových sôch Master of Ice prebehli uplynulý víkend na vysokotatranskom Hrebienku a prilákali 19 tisíc ľudí. Ak ste nestihli prísť, nevadí, parádne rozsvietené ľadové sochy si môžete užiť aj v najbližších dňoch.

Ilustračný obrázok k článku Úchvatné diela na Hrebienku: Okúzľujúce ľadové sochy rozžiaril Philips LED
Zdroj: Dnes24.sk

Majstrovské ľadové diela sochárov z celého sveta môžeme na Hrebienku obdivovať aj vďaka najnovším technológiám LED svietidiel spoločnosti Philips. Ak ste cez víkend nestihli do strediska prísť, ľadové umelecká diela so svetelnou dekoráciou budú inštalované do 16.2. 2015.

Skvostné umelecké diela môžete vidieť aj vo večerných hodinách v netradičnom svetle. Philips LED osvetlenie čaruje s týmto priestorom, ktorého dominantu tvorí ľadový dóm, ale možno budete prekvapení, keď uvidíte aj Paríž či Manhattan… Farebnosť svetla vyzdvihuje krásu ľadových sôch.

Philips už viac ako 120 rokov prináša ľuďom na celom svete inovatívne riešenia a produkty, ktoré majú jediný cieľ – zlepšovať kvalitu života osôb, pomôcť im upevniť či udržať si zdravie a tým získať spokojnejší a zdravší život. „Masters of Ice je pre Philips už tradičnou príležitosťou, ako predstaviť najmodernejšie osvetľovacie riešenia širokej verejnosti a ukázať, čo všetko so svetlom dokážeme. Technologické novinky, ktoré prinášame, najmä LED osvetlenie, sú úžasným krokom vpred ako v princípe osvetlenia, tak aj v ochrane prírody. Tieto produkty majú v súčasnosti obrovský potenciál aj pre spotrebiteľov, v domácnostiach, na pracoviskách či pri osvetlení miest a obcí. Tak, ako po minulé roky, aj tento rok veríme, že spojenie nášho osvetlenia s umeleckými dielami z ľadu a snehu prinesie návštevníkom Tatier nevšedný zážitok a radosť,“ povedal Jiří Tourek, riaditeľ divízie Lighting pre CE.

Philips priviezol do Tatier kolekciu technologicky najprogresívnejších LED svietidiel. Sú to špeciálne svietidlá, ktoré sú často využívané pri osvetľovaní architektonických dominánt. Využívajú dynamiku farebnosti svetla a sú energeticky hospodárne. Produkty umožňujú inštaláciu aj do náročných, exteriérových a chladných priestorov, pričom sa ani samotné teleso neprehrieva. Vďaka tomu dokážu LED osvetľovacie zariadenia bez poškodenia osvetľovať aj ľadové konštrukcie a umelecké diela. „Ďakujeme spoločnosti Philips, že sa opäť podieľa na našom podujatí, ktoré aj vďaka ich svetlám získava na jedinečnosti a neopakovateľnosti zážitku a umeleckého dojmu,“ povedal marketingový riaditeľ TMR, pán Martin Šabľa.

Navštívte stránku s inováciami Philips www.philips.com/…vationandyou.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Úchvatné diela na Hrebienku: Okuzľujúce ľadové sochy rozžiaril Philips LED
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM