Lenka Fedorová Kultúra

Užite si víkend v Košiciach: Tieto akcie radíme zažiť!

Pracovný týždeň sa blíži pomaly ku koncu, a tak je čas popremýšľať nad nastávajúcim víkendom. Prinášame vám pár tipov, čo vidieť a zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Užite si víkend v Košiciach: Tieto akcie radíme zažiť!
Foto: Lukáš Zavacký / Zdroj: Dnes24.sk

PIVNÝ FESTIVAL

18. mája 2017 o 12:00, OC GALÉRIA SHOPPING

Festival najväčšej košickej časti Západ, Dni Terasy 2017, sa rozbehol už minulú nedeľu, no vyvrcholenie ešte len prichádza. Košičanov čaká vo svete čoraz populárnejší „beer fest“ – pivný festival, ktorý návštevníkov ponúkne viac ako 50 druhov zväčša menších remeselných pív a pod zub najmä špeciality z grilu. Nebude chýbať ani sprievodný program.

FOOD REVOLUTION DAY – FESTIVAL ZDRAVÉHO JEDLA

20. mája 2017 od 09:00 – 16:00, Kasárne Kulturpark

Blížiaci sa víkend čaká Košičanov okrem pivného festivalu aj festival jedla. Podľa organizátorov je jeho cieľom vytvoriť silné, udržateľné hnutie s cieľom vzdelávať deti o jedle, inšpirovať rodiny k vareniu a umožniť ľuďom bojovať s obezitou.

KOŠICKÁ NOC MÚZEÍ A GALÉRIÍ 2017

20. mája 2017 o 17:00 – 00:00, Košice

Osem košických múzeí a galérií pripravuje bohatý program, ktorý prinesie návštevníkom kúsok histórie. Vďaka nim ožijú známe košické osobnosti.

DNI TERASY 2017

Do 25. mája 2017, Terasa Košice

Uprostred mája tak Terasa pozýva na pivný festival, športové a spevácke súťaže, nočné kino, živú farmu i slávnostné udeľovanie ocenení významným osobnostiam Terasy.

HANA ZAGOROVÁ – GALAKONCERT JUBILEUM

21. mája 2017 o 19:00, Dom umenia

Jedna z najväčších hviezd česko-slovenskej hudobnej scény zavíta do metropoly východu, aby tak oslávila jej významné životné jubileum. Narodeninový galakoncert prinesie jej najväčšie hity.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM