Rôzne

V Košiciach odštartujú preteky Okolo Slovenska: Atraktívny PROGRAM aj deň PRED a PO!

Už onedlho odštartuje v metropole východu 67. edícia veľkého cyklistického sviatku.

Ilustračný obrázok k článku V Košiciach odštartujú preteky Okolo Slovenska: Atraktívny PROGRAM aj deň PRED a PO!
Zdroj: TASR/František Iván

Ako informovala košická radnica, aj tento rok budú Košice etapovým mestom cyklistických pretekov Okolo Slovenska. Už 13. septembra odštartujú v metropole východu 67. edíciu veľkého cyklistického sviatku. Úvodná etapa bude v Košiciach začínať aj končiť.

„Okrem toho, už o deň skôr, 12. septembra o 19. hodine, privítajú Košice výbery cyklistov z celého sveta v rámci atraktívneho večerného programu spojeného s predstavovaním tímov. Pódium a pretekové mestečko so stánkami partnerov, kde sa predstavenie odohrá, bude na Hlavnej ulici pri Dolnej bráne. Bohatý program čaká Košičanov na rovnakom mieste aj na druhý deň s prestávkami približne od 8. do 15.30 hod.“ priblížila radnica.

Doplnila, že miesto štartu a cieľa prvej etapy zostáva rovnaké ako v predchádzajúcich ročníkoch – na Rooseveltovej ulici pred hotelom Double Tree by Hilton.

Už úvodná etapa bude previerkou síl pretekárov a taktiky jednotlivých tímov. Cyklistov čaká 172,7 kilometrov dlhá trať, ktorá prevedie pretekárov z Košíc smerom na Slanec, Trebišov, Herľany a Budimír naspät do Košíc.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM