Veronika Hunyadiová Správy

V novej nemocnici opäť zaparkujete. Opravy ďalších ciest pokračujú

Časť parkoviska pri nemocnici na Tr. SNP je už prístupná vodičom.

Ilustračný obrázok k článku V novej nemocnici opäť zaparkujete. Opravy ďalších ciest pokračujú
Zdroj: Facebook.com/Univerzitná nemocnica L. Pasteura Košice

Pacienti a návštevníci Univerzitnej nemocnice L. Pasterua (UNLP) na Tr. SNP môžu od štvrtka (4. 11.) opäť využívať parkovisko pri poliklinike. Kvôli rekonštrukcii bolo niekoľko dní úplne uzavreté.

Rekonštrukcie nekončia

Informuje o tom nemocnica na sociálnej sieti. „Parkovanie ešte nie je sprístupnené celé, ale robíme všetko preto, aby bolo bezpečné a pohodlné,” uviedla nemocnica. V ďalšej etape, ktorá začne v priebehu pár dní bude zrekonštruovaná aj zadná časť parkoviska smerom k Lekárskej fakulte UPJŠ.

Rekonštrukcia ciest a parkovísk v areáli je tak čiastočne zrealizovaná. Celkovo má byť zrekonštruovaných 2600 metrov štvorcových. S obnovou ciest za viac ako 65-tisíc eur začala UNLP uplynulý víkend. Ide o cesty okolo lôžkového monobloku a polikliniky.

UNLP koncom septembra uzavrela v areáli aj most, ktorý spája objekty nemocnice na Tr. SNP s areálom na Ipeľskej ulici a vedie ponad frekventovanú štvorprúdovú cestu a električkovú trať. Krátko na to pre mimoriadny zlý technický stav uzavrela aj kryté parkovisko pod rondelom a tiež plochu pre peších chodcov pred poliklinikou.

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM