Krimi

Večerná policajná naháňačka v Košiciach: ŠOKUJÚCE informácie!

Počas naháňačky bolo poškodených celkovo päť áut, z toho dve policajné.

Ilustračný obrázok k článku Večerná policajná naháňačka v Košiciach: ŠOKUJÚCE informácie!
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Košický kraj

Polícia poskytla prostredníctvom sociálnej siete niekoľko informácií týkajúcich sa medializovanej večernej naháňačky zo siedmeho októbra v Košiciach.

„33-ročný vodič viedol vozidlo značky VW Touareg a unikal s ním v čase zadržania vodičského preukazu. Ani na opakované výzvy, aby vozidlo zastavil, nereagoval, namiesto toho "dupol na plyn“ a s autom začal unikať po uliciach Košíc," hneď v úvode šokuje polícia.

Ohrozil aj chodcov

Podľa polície unikajúci vodič nerešpektoval svetelné dopravné značenie „Stoj“, rútil sa vysokou rýchlosťou, na jednej z križovatiek ulíc chcel obísť autá, ktoré v tom čase stáli na križovatke, preto vyšiel na chodník, a tak priamo ohrozil život a zdravie nielen chodcov.

Na Slnečnej ulici sa len tak tak vyhol nárazu do stromu, namiesto neho však narazil do tam zaparkovaného auta značky BMW.

Biela kryštalická látka

Počas naháňačky boli poškodené 2 policajné autá a 3 autá civilných osôb.

„Vodič vyskočil z vozidla, no útek z miesta, na ktorý sa dal, sa mu však už nepodaril, pretože rovno "padol do náručia“ policajtom. Vodič aj spolujazdkyňa vydali neznámu bielu kryštalickú látku," neprestáva šokovať polícia.

Doplnila, že vodič aj jeho spolujazdkyňa boli po vykonaní potrebných procesných úkonov umiestnení do cely policajného zaistenia a bolo začaté trestné stíhanie pre drogovú trestnú činnosť.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM