Rôzne

Veľký úspech krások z Košíc: Lucia (21) a Barbora (19) sa dostali do finále Miss Slovensko

To, že v druhom najväčšom meste na Slovensku máme naozaj krásne dievčatá, sa ukázalo aj tentoraz. V súťaži Miss Slovensko 2014 sa medzí dvanástku finalistiek totiž dostali dve Košičanky Lucia Uhrinova (21) a Barbora Olejníková (19), ktoré zabojujú o korunku kráľovnej krásy.

Ilustračný obrázok k článku Veľký úspech krások z Košíc: Lucia (21) a Barbora (19) sa dostali do finále Miss Slovensko
Zdroj: Webnoviny.sk

Prvá, 178-centimetrová kráska Lucia Uhrinova, narodená v znamení Raka, zabojuje o korunku kráľovnej krásy s číslom 3. Jej nemenej atraktívna rodáčka Barbora Olejníková merajúca 176 cm bude nosiť číslo 7. Obe kandidátky na titul najkrajšej Slovenky sa do finálovej zostavy prebojovali po užšom semifinálovom výbere, ktorý prebehol začiatkom februára. Najbližšie sa nám dievčatá predstavia počas finále Miss Slovensko, ktoré sa uskutoční 12. apríla.

V prípade víťazstva získa jedna z krások postup na Miss World 2014, honorovanú zmluvu, nové auto, mezonet s atraktívnym výhľadom na jeden rok a ďalšie zaujímavé ceny. Všetky dievčatá pôjdu aj na spoločnú dovolenku do Turecka.

Finalistky 19. ročníka súťaže krásy Miss Slovensko zažili v pondelok svoju spoločnú premiéru. O ich prvé predstavenie sa postarala riaditeľka súťaže Magdaléna Šebestová. "Vážim si všetky dievčatá, ktoré na kasting Miss Slovensko prišli a pokúsili sa vo svojom živote o niečo nové. Výber finálovej dvanástky je pre mňa každý rok cťou, hoci je to ťažká a potom niekoľko mesiacov ostro sledovaná úloha. Keď sa ale na finalistky pozerám aj dnes, viem, že sme vybrali dobre,“ povedala riaditeľka súťaže Miss Slovensko Magdaléna Šebestová.

V kastingovej porote bola okrem Magdalény Šebestovej aj Miss Slovensko 2013 Karolína Chomisteková, oficiálny fotograf súťaže Lukáš Kimlička, Jozef Oklamčák s manželkou, choreograf Peter Varády, hairstylista Peter Sýkora a moderátor rádia Michal Sabo.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM