Lukáš Zavacký Šport

VIDEOPOZVÁNKA: Vráti sa hádzaná do Košíc? Pomôcť má reprezentačný zápas

Hádzanársky súboj slovenskej reprezentácie sa uskutoční priamo v metropole východu. Jeho cieľom bude okrem iného vrátiť atraktívny šport do Košíc. Zväz naň láka videopozvánkou.

Ilustračný obrázok k článku VIDEOPOZVÁNKA: Vráti sa hádzaná do Košíc? Pomôcť má reprezentačný zápas
Zdroj: TASR

Spomenuté stretnutie mužstvá odohrajú v rámci kvalifikácie na majstrovstvá Európy, ktoré sa budú konať o dva roky v Chorvátsku. Našinci ju otvoria vonkajším duelom s Ruskom, následne sa predstavia proti Švédsku, a to 5. novembra od 18:00 v Steel Aréne. Všetci prítomní sa budú pred prestížnym meraním síl lúčiť s osobnosťami.

„Zverenci trénera Martina Liptáka privítajú mimoriadne atraktívneho súpera, predstaviteľa kvalitnej severskej hádzanej,“ píše sa o jednom z najsilnejších celkov histórie i súčasnosti na facebookovej udalosti.

Myšlienkou organizátorov akcie je pomôcť obnoviť tento šport v centre východu Slovenska. Pripravuje sa preto sprievodný program. Napríklad nábor detí za účasti reprezentantov, rôzne turnaje či zápas našich dorastencov. Na svete je obrazová nahrávka, ktorá má za účel pritiahnuť do hľadiska čo najviac návštevníkov.

Videopozvánka na zápas slovenskej reprezentácie v Košiciach
1
Galéria

Chcete vedieť, čo je v košickom športe nové, aké udalosti sa pripravujú alebo prečítať si o ňom rôzne zaujímavosti? Pridajte sa do facebookovej skupiny v tomto odkaze a nič podstatné vám už nikdy neunikne.

Foto: ilustračné

Chystáte sa na túto udalosť?

Nie
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM