Tlačové správy

Viete, podľa čoho spoznáte kvalitnú čerpačku?

Aj vy riešite, kde natankovať, za akú cenu a ktorým čerpacím staniciam sa radšej vyhnúť? Poradíme vám, čo si všímať pri výbere kvalitnej pumpy.

Ilustračný obrázok k článku Viete, podľa čoho spoznáte kvalitnú čerpačku?
Zdroj: Oliva

Veľké vs. malé čerpačky

Možno aj vy patríte k motoristom, ktorí viac dôverujú veľkým značkám. Faktom je, že malé siete a malé čerpačky v tomto súboji ťahajú za kratší koniec. Vo väčšine prípadov neprávom, pretože pravidlá týkajúce sa kvality sú rovnaké pre všetkých. Rozdiely však medzi jednotlivými značkami na našom trhu nájdeme, ako si teda medzi nimi vybrať? Kvalitnú čerpačku spoznáte pomerne jednoducho.

Stačí pár vecí a viete, na čom ste

ZNÁMI DODÁVATELIA

Ak je čerpačka kvalitná, netají svojich dodávateľov. Viete sa jednoducho dostať k tejto informácii? Potom je to značka, ktorá so zákazníkmi jedná férovo a spolupracuje s renomovanými partnermi. Prebehnite si web vybranej pumpy alebo sa opýtajte priamo na prevádzke.

VÝSLEDKY KONTROL DOSTUPNÉ PRE KAŽDÉHO

Skúste sa opýtať aj na výsledky štátnych kontrol. Pri kvalitných čerpačkách nebude ani toto problém. Niektoré testy by vám mala vedieť poskytnúť priamo obsluha, iné, obsiahlejšie, by ste mali nájsť na webe. Ak to tak nie je, zbystrite a radšej si vyberte inú značku.

STAV TECHNOLÓGIÍ

Po príchode na pumpu si všímajte nielen aktuálnu cenu paliva, ale tiež stav technológie. Sú stojany čisté, bez korózie, či iného, napr. mechanického poškodenia? V prípade, že je všetko v poriadku, je vysoká pravdepodobnosť, že budete spokojní aj s kvalitou paliva.

Náš tip Nemáte čas na podrobné preverovanie a chcete tankovať kvalitu? Spoľahnite sa na domácu sieť malých čerpačiek Oliva. Na Slovensku ich aktuálne nájdete už 17.

Čo môžete očakávať? Jedným slovom: kvalitu. Zaviedli a prísne dodržiavajú prepracovaný systém kvality QSC. Vďaka nemu garantujú vysokú kvalitu paliva od načerpania do cisterny u renomovaného dodávateľa až po natankovanie do nádrže vášho auta. Pre vás to znamená istotu, že jazdíte na palivo od jedného z troch najrenomovanejších dodávateľov na slovenskom trhu, a to buď od Slovnaftu, OMV alebo Unipetrolu. Samozrejmosťou je profesionálny prístup a kvalitný servis. V porovnaní s veľkými nadnárodnými sieťami vás určite potešia priaznivejšie ceny. Zastavte sa kedykoľvek, fungujú nonstop.

Zdroj: Oliva

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Oliva
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM