Krimi

Vo Veľkej Ide došlo k nešťastiu: Nehoda medzi BMW a chodcom!

V známej obci Veľká Ida podľa slov polície došlo k dopravnej nehode. Prinášame vám podrobnosti!

Ilustračný obrázok k článku Vo Veľkej Ide došlo k nešťastiu: Nehoda medzi BMW a chodcom!
Zdroj: Dnes24.sk

Krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová informovala, že včera o 18:00 h došlo v obci Veľká Ida v okrese Košice okolie k dopravnej nehode medzi osobným motorovým vozidlom zn. BMW, ktoré viedol 25-ročný vodič z okresu Košice okolie a 76-ročným chodcom.

„Podľa doterajších zistení vodič, ktorý sa pravdepodobne plne nevenoval vedeniu vozidla a nesledoval situáciu v cestnej premávke, zachytil chodca spätným zrkadlom pri jednom z rodinných domov v uvedenej obci na rovnom a osvetlenom úseku cesty. Chodec sa v čase zrážky nachádzal na kraji cesty. Následkom zrážky chodec spadol na vozovku,“ uviedla Mésarová.

Tá zároveň dodala, že chodec pri dopravnej nehode podľa predbežnej lekárskej správy utrpel zranenia s predbežnou dobou liečenia do 42 dní a že so zraneniami bol prevezený do nemocnice.

„U vodiča i chodca bola dychová skúška negatívna. Škoda na vozidle bola predbežne vyčíslená na 300 eur. Polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví. Bližšie okolnosti, ako aj presná príčina jej vzniku a miera zavinenia, sú predmetom vyšetrovania,“ povedala krajská policajná hovorkyňa.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Košíc a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM