Miroslav Pomajdík Samospráva

Volíme už v sobotu: Pozrite si profily všetkých kandidátov na post šéfa VÚC

Voľby do VÚC tu sú už čo nevidieť. Hlasovanie odštartuje v sobotu ráno a vyberať budeme aj z uchádzačov o županské kreslo. Prinášame vám profily kandidátov na post predsedu Košického samosprávneho kraja.

Ilustračný obrázok k článku Volíme už v sobotu: Pozrite si profily všetkých kandidátov na post šéfa VÚC
Zdroj: TASR

Košice, Rožňava a Ploské. To sú mestá a obec, z ktorých pochádza 10 kandidátov na post predsedu Košického samosprávneho kraja. Do bojov o lukratívne kreslo župana sa zapojili muži a žena vo veku od 27 do 62 rokov. Voliči budú v 11-tich volebných obvodoch rozhodovať o predsedovi KSK a 57 poslancoch.

Týchto 10 mužov bojuje o vaše hlasy:

Pod číslom jedna sa o vaše hlasy bude uchádzať Rudolf Bauer z Košíc. Má 56 rokov, momentálne zastáva kreslo starostu a kandiduje za stranu Konzervatívni demokrati Slovenska.

Dvojku má Marek Ďurán z Košíc. Má 27 rokov a pracuje ako obchodný manažér. Kandiduje za Ľudovú stranu Naše Slovensko.

S číslom tri kandiduje Jaroslav Džunko z Košíc. Má 62 rokov a je vynálezca. Kandiduje ako nezávislý kandidát.

Štvorku má Vladimír Gürtler z Košíc. Má 40 rokov a pracuje na pozícii manažéra. Kandiduje za stranu 7 STATOČNÝCH REGIONÁLNA STRANA SLOVENSKA.

Päťku má Jozef Holečko z Košíc. Má 59 rokov a pracuje na pozícii krízový manažér. Kandiduje ako nezávislý kandidát.

S číslom šesť o vašu priazeň bojuje Ivan Kuhn z Rožňavy. Má 47 rokov a pracuje ako analytik. Kandiduje za Občiansku konzervatívnu stranu.

Pod číslom sedem nájdeme Rastislava Masnyka z Košíc. Má 39 rokov a pracuje ako advokát. Kandiduje s podporou strán Slovenská demokratická a kresťanská únia- Demokratická strana, Sloboda a Solidarita

Osmičku má Dominika Palaščáková z obce Ploské. Má 31 rokov a pracuje ako asistentka projektového manažéra pre Európske štrukturálne fondy. Kandiduje za stranu Nová väčšina- Dohoda.

Pod deviatkou sa nachádza Lukáš Sisák z Košíc. Má 27 rokov a je živnostník. Kandiduje za Komunistickú stranu Slovenska.

Posledným kandidátom s číslom 10 je terajší predseda Košického samosprávneho kraja Zdenko Trebuľa z Košíc. Má 58 rokov a kandiduje s podporou strán SMER – sociálna demokracia, Strana maďarskej komunity- Magyar Közösség Pártja a MOST – HÍD.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM