Ľubomír Hudačko Rôzne

Východniarovi sa podaril husársky kúsok: Nezabudnuteľný zážitok a FOTO s megahviezdou futbalu!

Východniar Erik na tie pocity nikdy nezabudne. Mal tú česť zažiť chvíle pri hviezdnom futbalistovi, ktorého obdivujú milióny ľudí po celom svete. Podarilo sa mu odfotiť s megahviezdou tohto športu!

Ilustračný obrázok k článku Východniarovi sa podaril husársky kúsok: Nezabudnuteľný zážitok a FOTO s megahviezdou futbalu!
Zdroj: Dnes24.sk

Erik Michal pôvodom z Prešova už štyri roky žije a pracuje v Barcelone. K slávnemu futbalovému klubu to tak má oveľa bližšie a to patrične aj využil :)

Foto s hviezdou

Nedávno sa mu podarilo vyhotoviť fotografiu s jedným z najznámejších futbalistov na svete – Lionelom Messim. Erik pracuje ako steward pre jednu leteckú spoločnosť. Vzhľadom na to, že Barcelona, ako hlavné športové a ekonomické centrum Katalánska patrí medzi najnavštevovanejšie destinácie v Španielsku, dennodenne tam je možnosť stretnúť viaceré zaujímavé osobnosti. Či už zo sveta športu, alebo šoubiznisu.

„Kolegovia mi vraveli, že v priemere tak raz za rok, je možnosť na našom termináli 2, pri troche šťastia s tým, že Barcelona letisko El Brat má 2 terminály a zvyčajne slávne mužstvo využíva terminál 1, stretnút dokonca aj celý tím. Ja osobne síce nepatrím medzi veľkých fanúšikov hviezd šoubiznisu, ktorí by vyhľadávali fotky so známymi osobnosťami za každú cenu. Aj keď som viackrát mal tú možnosť,“ uviedol.

Oproti mu kráčala celá FC Barcelona

No čo sa týka športu, predovšetkým futbalu, podľa Erika je to už iná situácia. Nikdy nezabudne na okamih, keď akurát skončil šichtu ranných letov a zrazu počul na ich terminále len samé hlasné pokriky, cvakot fotoaparátov s tým, že ľudia pobehovali po celom letisku a mávali ako na prvého mája.

„V tom som ich zbadal. Oproti mne pekne kráčalo celé mužstvo FC Barcelona s nezabudnuteľným Carlesom Puyolom na zápas Ligy majstrov proti Spartaku Moskva. Nemohol som uveriť, že práve mne sa naskytla takáto možnosť. A to som si predsa nemohol nechať ujsť. Povedal som si, že buď teraz, alebo nikdy. Takáto možnosť odfotiť sa s jedným z najlepších futbalistov sveta je možno raz za život,“ rozpráva svoj príbeh Erik.

Všetci hráči boli podľa neho veľmi milí a s každým, kto ich požiadal o fotografiu sa bez problémov odfotili. On v tej chvíli, samozrejme, myslel len na foto s jediným hráčom. Keď ho vtedy uvidel prvýkrát naživo, kamery podľa neho dokážu s ľuďmi urobiť zaujímavé veci.

„Predo mnou stál taký malý, skromný, neoholený, nenápadný škriatok, o ktorom by ste, ak by ho niekde stretnete na ulici, nepovedali, že práve toto je držiteľ štyroch Zlatých lôpt za najlepšieho futbalistu. No, ako sa vraví a uňho to podľa mňa platí dvojnásobne, aj malý šašo dokáže urobiť veľké divadlo. Lionel sa bez problémov a nejakých hviezdnych manierov so mnou v pohode odfotil, podali sme si ruky a zaželal som im veľa šťastia v Moskve,“ poznamenal.

Futbalovú hviezdu nechcel viac zdržovať. Videl totiž tých manažérov, ktorí sa ich snažili čím skôr dostať do lietadla. Erik teda skromne musel zhodnotiť, že ani taká fotka predsa nie je zlá. Samozrejme, jeho otec a všetci, čo tú fotku videli, boli z toho trochu paf :)

foto: Erik Michal

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM