Tlačové správy

Zhodnocujte svoje financie efektívne

Ani vás netešia nízke úroky na vkladoch? Samozrejme, všetci chceme, aby naše peniaze zarábali. Preto prišiel čas poriadne si posvietiť na váš investičný program.

Ilustračný obrázok k článku Zhodnocujte svoje financie efektívne
Zdroj: Magna Interactive

Zaujíma vás, ako si prilepšiť, kým pôjdete do dôchodku? Hľadáte spôsob, ako do budúcnosti zabezpečiť svoje deti alebo vnúčatá? Alebo máte jednoducho svoj sen a na jeho uskutočnenie potrebujete určitú sumu peňazí? Ak áno, Investičný program od ČSOB je tu pre vás.

S investovaním je spojených množstvo ďalších otázok. Mám na to dosť peňazí? Nie je to príliš riskantné? Ak investujete veľkú sumu naraz, je dôležité zvoliť ten správny moment. Lenže práve to môže byť ťažké. S Investičným programom od ČSOB však investujete už od 15 € mesačne. Ak vkladáte menšie sumy pravidelne a dlhodobo, nemusíte sa obávať, že premeškáte správny čas na investovanie.

Prirodzene, vaše pravidelné investovanie by malo vyzerať úplne inak, ak máte 25 rokov a ste bez záväzkov, ako keď máte 40 rokov a hypotéku „na krku“. Výber fondu pre Investičný program závisí od vášho investičného cieľa, investičného profilu, skúseností s investovaním a plánovanej doby investovania. Výhodou je aj to, že svoju investičnú stratégiu máte možnosť meniť.

Nech sú vaše investičné ciele strednodobé alebo dlhodobé, Investičný program ČSOB je dostupný pre každého. Okrem investovania do jedného fondu vám ponúka možnosť zriadiť si svoj vlastný investičný program súčasne vo viacerých fondoch.

Vďaka ČSOB SmartBankingu máte skvelý prehľad o svojich investíciách kedykoľvek a kdekoľvek. Rovnako vám garantuje bezplatné informácie o stave a vývoji investície prostredníctvom pravidelných pohybových aj stavových výpisov.

A ako je to vlastne s rizikom? Keďže investujete počas dlhšej doby, obdobia s nižším výnosom vám vynahradia obdobia s vyšším výnosom. Tak získate dve výhody – možnosť využiť dlhodobý potenciál finančných trhov vo svoj prospech a zároveň sa nemusíte obávať, či je správny čas na investície. No a ak by ste sa rozhodli v Investičnom programe nepokračovať, ukončenie je možné kedykoľvek a bez sankcií.

Viac informácií sa dozviete na: https://www.csob.sk/…icny-program.

Poznámka: Tento materiál predstavuje reklamný dokument. S investíciou do fondov je spojené aj riziko.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Magna Interactive
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM