Tlačové správy

Ako zariadiť byt lacno a minúť peniaze len na to, čo treba

Pri neustále rastúcich cenách môže byť zariadenie do domácnosti finančne náročnejšie. Existujú však spôsoby, ako na ňom ušetriť? Začnime ale od začiatku.

Ilustračný obrázok k článku Ako zariadiť byt lacno a minúť peniaze len na to, čo treba
Zdroj: Unsplash.com

Pri neustále rastúcich cenách môže byť zariadenie do domácnosti finančne náročnejšie. Existujú však spôsoby, ako na ňom ušetriť? Začnime ale od začiatku. Rozhodli ste sa svoje aktuálne bývanie prerobiť? Alebo si kupujete nový byt a chystáte sa zariaďovať? Nejaké finančné prostriedky doň rozhodne budete musieť investovať. Na iných ale môžete ušetriť. A nie málo.

Ako zariadiť byt lacno?

Pri zariaďovaní domova sa vám veľmi ľahko môže stať, že kúpite aj to, čo nepotrebujete. Ako to už býva, miniete omnoho viac peňazí, ako by ste chceli. Dá sa tomu predísť? A ako na to?

1. Stanovený nákupný zoznam a rozpočet

Prvým krokom pred nakupovaním je zistiť, čo všetko potrebujete. Keď to už viete, tieto položky vytrieďte. Rozdeľte ich na tie, ktoré určite musíte kúpiťostatné, čo si zabezpečíte inak (napríklad prerobením staršieho nábytku).

Teraz približne viete, koľko do nákupu musíte investovať. Tejto sumy sa pevne držte.

Chcete nakúpiť všetko potrebné v jednom obchode? Máme pre vás xxxlutz zľavový kód, ktorý sa postará o váš rýchly a výhodný nákup.

2. Cenovo výhodné materiály

Rozmýšľate, do akých materiálov investovať, aby váš nábytok vydržal niekoľko rokov? Stávkou na istotu je drevo. Patrí medzi najviac používané materiály na výrobu nábytku.

A čo poviete na drevené palety? Kúpite ich doslova za pár eur. Potrebujete len zopár skrutiek a čoskoro máte vytvorený skvelý nábytok. Dokúpte matrac, vankúše a deku. Vaša pohovka a posteľ nebudú mať konkurenciu.

3. Doplnky vám pomôžu

Pomerne lacnou záležitosťou sú aj vhodné doplnky. V každej miestnosti dokážu navodiť atmosféru novo zariadeného bývania. Rôzne dekorácie, vankúše, deky či kvety. To všetko nakúpite za málo peňazí.

Doplnkov nikdy nie je dosť. Neplatí to len v móde, ale aj pri zariaďovaní bývania. Nájdite si v širokej ponuke tie pravé. Na ich nákup si nezabudnite uplatniť Asko zľavový kupón.

4. Zariaďujte postupne

Nič nie je pri zariaďovaní horšie, ako sa náhliť. Vtedy nakúpite aj to, čo by ste si inak nekúpili. Zapáčila sa vám skriňa? Hľadajte ju aj na iných webových stránkach. Je vysoko pravdepodobné, že nájdete ešte krajšiu a lacnejšiu.

Ak nenájdete a s jej nákupom môžete ešte chvíľu počkať, vráťte sa k nej neskôr. Trpezlivé nakupovanie má svoj význam.

Lacné zariaďovanie je často o kompromisoch. Do niečo zainvestujete a iné si zase vyrobíte svojpomocne. Dôležité je zvážiť najmä vaše zdroje. Ak máte k dispozícii veľa kusov starého nábytku, dajte mu šancu a vytvorte si nadčasové bývanie.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: vasekupony.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM