Rôzne

Košičan otvoril ráno zadné dvere na aute: TO, čo našiel, rozhodne nečakal! FOTO

"Veľký pozor, keď ráno otvárate autá a dávate do nich deti," vyzýva ostatných Košičan, ktorého prekvapil nález v jeho vozidle.

Ilustračný obrázok k článku Košičan otvoril ráno zadné dvere na aute: TO, čo našiel, rozhodne nečakal! FOTO
1
Galéria
Zdroj: TASR/Pavol Zachar

„Bola tu komunikácia o výskyte hadov vreteníc na sídlisku Ťahanovce. Mám zaujímavý zážitok. Autom parkujem na Sofijskej ulici. Dnes (vtedy 7. mája, pozn. red.) som sa ráno vybral autom na nákup do Lidla. Pred Lidlom som otvoril zadné dvere auta že si vyberiem nákupné tašky a zrazu vidím v priestore medzi dverami a zadným sedadlom, je zvinutý had, pravdepodobne vretenica,“ zdieľal príspevok Vlado vo facebookovej skupine Ťahanovce Ťahanovčanom.

Opísal, že had sa už plazil pod zadné sedadlo, vybral ho na zem a sledoval ho, ako sa odplazil na zelenú plochu smerom k domom.

„Teda veľký pozor, keď ráno otvárate autá a dávate deti do auta,“ vyzýva Vlado. K svojmu príspevku pripojil aj fotografiu. Viacerí komentujúci práve na základe nej upozornili, že nejde o vretenicu, ale o užovku.

„V tú chvíľu by mi bolo jedno, či to je užovka, vretenica, pytón či akýkoľvek had. Na mieste by som dostala infarkt,“ poznamenala Tatiana.

„Užovka, neužovka… Vyplazí sa to spod sedadla pri šoférovaní… Križovatka, rýchlostná cesta, diaľnica… Cirkus… A utekám ďalej pešo,“ pridala sa Maťa.

Titulné foto: ilustračné

Košičana prekvapil had v aute
1
Galéria

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM