Lenka Fedorová Správy

Dobrá správa pre tých, čo hľadajú nový flek: Táto investícia má vytvoriť 120 nových pracovných miest!

Hľadáte si prácu, no zatiaľ neúspešne? Nezúfajte. V Košiciach zrejme pribudne 120 nových pracovných miest, medzi nimi možno aj váš budúci džob.

Ilustračný obrázok k článku Dobrá správa pre tých, čo hľadajú nový flek: Táto investícia má vytvoriť 120 nových pracovných miest!
Zdroj: TASR

Spoločnosť Embraco otvorila v Košiciach GBS – globálne centrum zdieľaných služieb. Bude zastrešovať služby týkajúce sa financií a ľudských zdrojov pre túto spoločnosť. TASR o tom dnes informovala Eva Molčanová zo spoločnosti JLL Slovensko, ktorá otvorenie centra sprostredkovala.

„Išlo o veľmi komplexný proces, v rámci ktorého sme pre klienta pripravili dôkladný prehľad trhu a dodali údaje o ďalších centrách v rámci Košíc. Táto investícia do jedného roka vytvorí približne 120 nových pracovných miest,“ uviedol senior konzultant JLL Slovensko Samuel Šporka.

Spoluprácu s touto spoločnosťou zhodnotil riaditeľ GBS Raul Moreira ako dlhoročné partnerstvo, obojstranne prospešné nielen v súčasnosti, ale „veríme, že aj v budúcnosti“.

Foto: Ilustračné

Môže vás zaujímať:

Možnosť získať nové zamestnanie sa blíži: Košičania, máte ideálnu príležitosť!

Najnovšie INFO za košické okresy: Koľkí ľudia sú stále bez práce?

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM