Krimi

FOTKY z miesta: V Košiciach došlo k nešťastiu. Zrážka seatu a chodkyne!

Polícia informovala, že v našom meste došlo k zrážke Seatu Ibiza a chodkyne. Prinášame podrobnosti aj zábery z miesta nehody.

Ilustračný obrázok k článku FOTKY z miesta: V Košiciach došlo k nešťastiu. Zrážka seatu a chodkyne!
3
Galéria

Krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová informovala, že v nedeľu (11.2.) krátko po 19.30 hod. došlo v Košiciach k dopravnej nehode.

Ivanová dodala, že podľa doterajších zistení viedol Košičan (41) auto zn. Seat Ibiza po Slaneckej ulici v Košiciach smerom do centra mesta, pričom na úseku cesty oproti benzínovému čerpadlu pravdepodobne z dôvodu nevenovania sa plne vedeniu vozidla a nesledovania situácie v cestnej premávke narazil do Košičanky (43), ktorá v tom čase prechádzala cez vozovku mimo vyznačeného priechodu pre chodcov.

„Podľa predbežnej lekárskej správy chodkyňa pri dopravnej nehode utrpela ťažké zranenia. Vodič zranenia neutrpel, na mieste bol podrobený dychovej skúške s pozitívnym výsledkom, a to 0,50 mg/l alkoholu v dychu (1,04 promile). Predbežná škoda na vozidle bola vyčíslená na 300 eur. Vodič bol umiestnený do cely policajného zaistenia,“ uviedla Ivanová.

Krajská policajná hovorkyňa zároveň doplnila, že polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie za prečin ublíženia na zdraví v jednočinnom súbehu s prečinom ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. „Presná príčina dopravnej nehody, bližšie okolnosti i miera zavinenia sú predmetom ďalšieho vyšetrovania,“ dodala Ivanová.

V našej fotogalérii si môžete pozrieť aj zábery od mužov zákona.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Košíc a okolia

V Košiciach sa stalo nešťastie: ZÁBERY z miesta nehody
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM