Krimi

FOTO: Vodička s vyše tromi promile sa zrazila s ďalším autom, v aute mala fľašu vodky!

Viac ako tri promile alkoholu mala v dychu vodička, ktorá sa v pondelok dopoludnia zrazila s protiidúcim autom na ceste v smere na Jahodnú v Košiciach.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Vodička s vyše tromi promile sa zrazila s ďalším autom, v aute mala fľašu vodky!
4
Galéria

Informuje o tom Polícia SR na sociálnej sieti s tým, že ženu umiestnili do cely policajného zaistenia. „Podľa doterajších zistení 58-ročná vodička prešla s vozidlom Seat Leon do protismeru, kde došlo k zrážke autom rovnakej značky aj typu. Výsledok dychovej skúšky u vodičky bol pozitívny, a to 1,50 mg/l alkoholu v dychu (3,12 promile), pričom opakovaná dychová skúška mala stúpajúcu tendenciu, u vodiča prítomnosť alkoholu zistená nebola,“ uvádza polícia.

K zraneniu osôb pri dopravnej nehode nedošlo. Žena je podľa slov polície dôvodne podozrivá zo spáchania trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Ako informuje košický Korzár, vodičkou je Júlia K., ktorá je úradníčkou košického magistrátu z referátu Útvaru hlavného architekta mesta Košice. V aute jej policajti našli fľašu vodky, údajne mala mať problémy v práci a preto si vypila.

Foto: FB Polícia SR

Nehoda vodičky s troma promile alkoholu na Jahodnej
4
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM