Tlačové správy

HĽADÁME SPRÁVNYCH CHLAPOV PRE PRÁCU V ENERGETIKE

Je niekoľko profesií, o ktorých môžeme povedať, že ich vykonávajú správni chlapi. Reprezentujú silu a prinášajú pocit bezpečia.

Ilustračný obrázok k článku HĽADÁME SPRÁVNYCH CHLAPOV PRE PRÁCU V ENERGETIKE
Zdroj: VSE

Spoločnosť Východoslovenská distribučná, a.s. (VSD) zamestnáva práve takýchto chlapov a v súčasnosti hľadá ďalších. Ponúka voľné miesta na prevádzke a výstavbe VN a NN sietí. Čo predstavuje táto práca?

Poslanie

Predovšetkým ide o poslanie. Každý zamestnanec spoločnosti sa podieľa na zabezpečovaní stabilnej a bezpečnej distribúcie elektriny, bez ktorej si dnešný život už nedokážeme predstaviť. „Pracovať u nás, znamená starať sa a pomáhať obyvateľom východného Slovenska,“ otvára tému Patrik Varga, vedúci odboru Výstavba sietí v spoločnosti VSD.

Sila

Práca si vyžaduje fyzickú silu. „Naši chlapi pracujú vo výškach. Je dôležité, aby boli doslova odvážni a mali výbornú kondíciu,“ zdôrazňuje Varga. Podstatná je i odolnosť voči psychickej záťaži. Samotná práca s elektrinou je riziková a stopercentné sústredenie je nevyhnutné. „Všetci kolegovia sú odborníci. Spoliehajú sa na seba a dôverujú si,“ dodáva. Je samozrejmé, že zamestnanci používajú OOPP a BOZP je v spoločnosti na vysokej úrovni.

Zdroj: VSE

Aj silné stroje hrajú významnú úlohu. Mnohých zamestnancov na pozíciách výstavby a prevádzky sietí oslovuje práve obsluha vysokozdvižných plošín či lesných strojov.

Stabilita

VSD, a.s. je spoločnosť, ktorá ponúka stabilné zamestnanie. „Elektromontéri a servisní technici, ktorí vedia a chcú pracovať, nájdu u nás uplatnenie. Navyše ponúkame množstvo benefitov vrátane možností kariérneho rastu,“ dopĺňa Varga.

VSD aktuálne hľadá odborníkov so stredoškolským vzdelaním elektrotechnického zamerania s maturitou a odbornou spôsobilosťou podľa § 22. Je však pripravená zamestnať i juniorov s § 21 a ponúknuť im doplnenie ďalšej odbornosti.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: VSE
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM