Lenka Fedorová Šport

Košičanka s famóznym úspechom: Na majstrovstvách sveta vybojovala medailu!

Simona Mátéová je košickou hviezdou a jednotkou v street workoute na Slovensku. Máteová sa však rozhodla ísť ešte ďalej a z majstrovstiev sveta v Rusku prišla s fantastickým úspechom.

Ilustračný obrázok k článku Košičanka s famóznym úspechom: Na majstrovstvách sveta vybojovala medailu!
Zdroj: Dnes24.sk

Simona Mátéová je mladá Košičanka, ktorá sa svoj život rozhodla zasvätiť workoutu. Zdá sa, že sa jej to vyplatilo. Pred pár dňami si z majstrovstiev sveta odniesla parádnu výhru.

Ako nás informoval jej priateľ Šimon Forrai, Simona vyhrala tretie miesto na Majstrovstvách sveta v Moskve v Street Workoute. Podľa Forraia je tento šport na Slovensku pomerne mladý, avšak veľmi rýchlo si získava priazeň u ľudí a najmä mládeže.

„Moje očakávania boli hlavne dostať sa do top päťky. Keď sa mi to podarilo, mojou túžbou bolo umiestniť sa do tretieho miesta,“ uviedla pre náš web Mátéová.

Ako ďalej prezradila, na svojich úspechoch tvrdo pracuje. Košičanka totiž trénuje až šesťkrát do týždňa, avšak podľa jej slov chce trénovať ešte tvrdšie.

Simona Mátéová sa okrem bravúrneho úspechu v Moskve pýši aj tromi titulmi majsterky Slovenska a taktiež je vicemajsterkou Európy. So Šimonom Forraiom sa taktiež venujú párovému workoutu, o ktorom sme vám pred časom priniesli článok.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM