Lenka Fedorová Rôzne Správy

Útulky sa spojili a nápad je na svete: Krásne podujatie v Kulturparku

Premýšľate nad adoptovaním domáceho miláčika avšak stále váhate? Vyberte sa na akciu Nájdite sa! a možno práve tam bude čakať váš vysnený chlpáč.

Hovoríme im nemé tváre a ich radosť zapĺňa naše domovy. Práve im je pri príležitosti Svetové dňa zvierat určená akcia s názvom Nájdite sa!… so zvieratkom z útulku.

Podľa organizátorov je cieľom akcie propagovať pomoc zvieratám. Tá sa bude konať spolu so sprievodným programom pre rodiny 9. októbra v Kulturparku od 9:00 do 16:00 hodiny.

Akcie sa zúčastní 8 útulkov, pričom každý z nich odprezentuje nielen svoju činnosť, ale aj ich psíkov a mačičky. Záujemcovia si tak budú môcť chlpáčov adoptovať priamo na mieste. Pripravený je program pre rodiny, počas ktorého vystúpi skupina Paul Project, akrobati Hands Up Crew, ale aj Mimoni a šikovné psíky.

K dispozícii bude aj bezplatné kynologické poradenstvo a veterinár. Ambsádarkou projektu je Kristína Farkašová, ktorá má sama doma fenku z útulku. Vďaka tejto akcii si už svoj domov našlo 224 psíkov, 33 mačičiek a 2 morčatá. Záštitu nad podujatím prevzal primátor mesta Richard Raši.

Podujatie podporujú aj mnohé známe osobnosti ako moderátor Pyco, speváčky Zdenka Predná a Emma Drobná, bývalá premiérka Iveta Radičová či Ixo z kapely HEX.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM