Tlačové správy

KVALITNÝ A ZÁROVEŇ LACNÝ OBLEK NA STUŽKOVÚ? ZISŤOVALI SME ZA VÁS!

Čaká vás tento rok stužková slávnosť? Tešíte sa na výnimočnú atmosféru nabitú napätím, ale aj dojatím a radosťou? Elegantné šaty i obleky, tínedžeri v rolách dospelých a nezabudnuteľný večer plný prekvapení? Ako sa však na to pripraviť?

Ilustračný obrázok k článku KVALITNÝ A ZÁROVEŇ LACNÝ OBLEK NA STUŽKOVÚ? ZISŤOVALI SME ZA VÁS!
Zdroj: Wilvorst

Potrebujete oblek pre syna? Mal by byť kvalitný, ale aj cenovo nenáročný? A ako ho vybrať? A kde??? Príliš veľa otázok? Nevadí. Zbavte sa stresu a hľadanie odpovedí nechajte na nás.

Obrátili sme sa na skutočných odborníkov, navštívili sme špecializovanú predajňu na pánske obleky MONO v Košiciach a dôležité otázky sme sa ich spýtali za vás:

Aký je vhodný oblek na stužkovú?

Stužková slávnosť je formálna udalosť a ako taká si vyžaduje dodržanie určitého dress-kódu. V tomto prípade platí trojpravidlo – jednoduchosť, uhladenosť a elegancia.

Čo presne toto trojpravidlo znamená?

Základom je jednoduchosť farieb. Na formálnu udalosť tohto charakteru sú vhodnejšie tmavé farby. Aktuálne je veľmi obľúbená modrá, sivá, hnedá a dostupná je samozrejme aj nestarnúca čierna. Košeľa je tiež jednoduchá bez výrazných vzorov.

Uhladenosť a elegancia sa vzťahujú na celkový out-fit. Aj pri kúpe najdrahšieho modelu môžete totiž celkový dojem pokaziť.

Na čo si teda dať pozor?

Veľmi dôležitá je správna veľkosť obleku. Nie je podstatné siahnuť po najdrahších kúskoch, ale skôr sa venovať zosúladeniu strihu a postavy. Aby oblek sedel správne, sledujeme 6 jeho základných častí:

  1. ramená
  2. hrudník
  3. pás
  4. dĺžka rukávov
  5. šírka nohavíc
  6. dĺžka nohavíc

Pokiaľ toto na postave nesedí ani luxusný oblek celkový vzhľad nevykompenzuje.

Zdroj: Wilvorst

Čomu venovať pozornosť pri výbere materiálu?

Aktuálne sa používa materiál umelý (syntetický), zmesový (vlna + vlákno iného pôvodu) alebo vlnený (100% vlna).

Od použitého materiálu sa samozrejme odvíja aj cena obleku. Najnižšiu cenu majú umelé, suma ide hore s vlnou a jej rôznymi úpravami.

Pri výbere materiálu je dôležité zhodnotiť, aké plány s oblekom máte. Teda ako často sa bude nosiť? Len jednorázovo, občasné slávnostné nosenie, či časté využitie? Podľa toho odporúčame zákazníkom konkrétny materiál, a teda aj cenovú kategóriu.

materiál charakteristika cena od
syntetický jednoduchý na údržbu, ale málo komfortný 175€
zmesový vlnené vlákna sú zmiešané s umelými, ktoré jej dodajú ďalšie vlastnosti – ľahká starostlivosť, nekrčivosť, pohodlie pri nosení 205€
vlnený najvhodnejší materiál oblekov – látka je príjemná na nosenie, dýcha, má prirodzený lesk 220€

Ako postupovať pri výbere obleku?

Výber obleku je umenie. Alebo veda. (smiech) Záleží na uhle pohľadu. V našej predajni sú všetci zamestnanci špeciálne školení rôznymi formami vzdelávania. Neustále. Sme tu pre ľudí, ktorí si chcú užiť nákup svojho oblečenia.

Najjednoduchšiu radu, akú môžem teraz k výberu obleku dať, je:

Ak chcete kúpiť oblek, ktorý bude spĺňať všetky vaše požiadavky (vrátane ceny) choďte rovno k odborníkom. Celý proces môžete nechať na nich. Bez zbytočných pochybností a neistoty. Ideálne je, otestovať si to na viacerých miestach. V našej predajni nájdete 14 výrobcov – čo znamená veľa rôznych strihov, ale aj tak sa môže stať, že to niekomu lepšie sedí niekde inde.

A čo doplnky? Čo odporúčate?

Doplnky by opäť mali byť v súlade s už spomenutým trojpravidlom. Aby bol celkový dojem dokonalý, zlaďte kravatu či motýlik s vreckovkou v náprsnom vrecku. Dôležité sú samozrejme topánky. Jediné prípustné sú pánske šnurovacie poltopánky. Najčastejšie sa nosia čierne alebo hnedé. V ponuke však máme aj modré, ktoré sa výborne hodia práve k modrým oblekom.

Zdroj: Wilvorst

Prečo by mali prísť zákazníci práve do predajne MONO?

Dôvodov na to je viacero. Tu spomeniem len niekoľko z nich:

  • až 14 renomovaných výrobcov oblekov na jednom mieste
  • viac ako 1000 ks oblekov pod jednou strechou
  • široký sortiment pre pánov – obleky, košele, kravaty, motýliky, vreckovky, topánky,…
  • variabilita ceny – vzhľadom na obrovskú ponuku si môžete vybrať tú svoju cenovú reláciu od najlacnejších modelov až po luxuské kúsky
  • služba osobného stylistu – oblečenie vám vyberú naši odborníci s dôrazom na vaše špecifiká
  • služby zákazníkom – súčasťou predajne je vlastná krajčírska dielňa, kde vám prostredníctvom 29 úprav tím krajčírov upraví, prípadne doladí váš odev (skráti, zúži, rozšíri)
  • šitie na mieru – šijeme na mieru oblek, vestu aj košeľu
  • spríjemnenie nákupu – relaxačná časť, detský kútik, či bar s ponukou kávy a pitného režimu
  • bezplatné parkovisko priamo pred vchodom je samozrejmosťou

Ďakujem za veľmi príjemný rozhovor, bola to pre mňa obohacujúca skúsenosť.

A nezostáva mi nič iné ako poradiť aj vám – uľahčite si život a obráťte sa na odborníkov aj vy. Ušetríte si nielen čas a peniaze, ale vyhnete sa tak sklamaniu či nespokojnosti so zakúpeným nevhodným oblekom. Predajňa MONO je presne tá pravá na zasvätenie vášho syna do sveta pánskych oblekov.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: MONO FASHION
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM