Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Majiteľka kozmetického salóna Lucia Schulzová: Zázrak, ktorý si všimne aj vaše okolie

Tajomstvá krásy málokto odhalí. Majiteľka kozmetického salóna VÁNOK COSMETICS - Lucia Schulzová nám v rozhovore prezradila zázraky, ktoré majú okamžitý účinok nielen na ženy, ale aj mužov.

Ilustračný obrázok k článku Majiteľka kozmetického salóna Lucia Schulzová: Zázrak, ktorý si všimne aj vaše okolie
3
Galéria
Zdroj: Salón VÁNOK COSMETICS

PR článok

Omladenie pleti

Mnohé ženy na svoju pleť v zime pozabudnú a potom hľadajú rýchlu pomoc. V salóne odporúčajú fotorejuvenizáciu intenzívnym pulzným svetlom v kombinácii s chemickým pílingom. „Pri fotorejuvenizácii alebo omladení pleti dochádza k znovuvytváraniu kolagénu, ktorý je nevyhnutný pre elasticitu pleti,“ objasňuje Lucia Schulzová z VÁNOK COSMETICS.

Pleť sa naštartuje a chemický píling proces urýchli. Bez neho by obnova elasticity pleti trvala minimálne mesiac. „Funguje ako malý zázrak – vypnutie pleti, stiahnutie pórov a výrazné omladenie je viditeľné okamžite po jednej aplikácii.“

Okamžité výsledky

Ak nechcete čakať, ale túžite po okamžitom výsledku, vyskúšajte fotorejuvenizáciu s chemickým pílingom.

„Určite nielen vaša kolegyňa zaregistruje zmenu, ale po treťom opakovaní sa bude viacero ľudí z vášho okolia pýtať, čo sa deje, že tak dobre a mlado vyzeráte,“ prezradili svoje tajomstvo priamo zo salónu.

Aj pre mužov

V salónoch VÁNOK COSMETICS poradia mužom aj ženám. Zhodnotia stav pleti a prispôsobia procedúru. „Ak má klient napríklad pigmentové škvrny alebo rozšírené cievky, popri omladení pleti pomôžeme odstrániť aj tento problém. Práve teraz je jedna z posledných možností využiť výhody tejto kúry pred letnou sezónou.“

Tento malý elixír omladenia je veľmi obľúbený, preto je najlepšie si dohodnúť prvý termín telefonicky a potom naplánovať celú kúru (5–8 aplikácií) na osobnom stretnutí v exkluzívnom salóne VÁNOK COSMETICS na Skladnej 28 v Košiciach.

Keď sa rozhodnete navštíviť túto oázu oddychu a relaxácie, nezabudnite ani na aktuálnu valentínsku 40% akciu bezbolestného odstránenia chĺpkov na trvalo hladké nohy.

Košický salón VÁNOK COSMETICS
3
Galéria
Zdroj: Salón VÁNOK COSMETICS
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM