Eva Mikulová Krimi

Muža, ktorý spôsobil haváriu na Jahodnej a predtým dobodal mladíka, obvinili z pokusu vraždy

Vyšetrovateľ kriminálnej polície KR PZ v Košiciach muža obvinil z obzvlášť závažného zločinu vraždy v štádiu pokusu, a zároveň spracoval podnet na jeho väzobné stíhanie.

Ilustračný obrázok k článku Muža, ktorý spôsobil haváriu na Jahodnej a predtým dobodal mladíka, obvinili z pokusu vraždy
5
Galéria
Zdroj: KR PZ Košice

Muža už obvinili

„Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície KR PZ v Košiciach muža obvinil z obzvlášť závažného zločinu vraždy v štádiu pokusu, a zároveň spracoval podnet na jeho väzobné stíhanie, ktorý dnes sudca akceptoval a 21-ročného muža vzal do väzby. Vyšetrovanie dopravnej nehody aj zločinu vraždy v štádiu pokusu však aj naďalej pokračuje,“ informovala krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Najprv bodal, potom havaroval

Ešte v sobotu 20. júla v noci, zasahovala polícia v istom byte v košickej mestskej časti Juh. Obvinený napadol 18-ročného Košičana a spôsobil mu niekoľko bodných rán v hornej polovici tela. Z miesta činu ušiel.

Poškodený Košičan bol okamžite prevezený RZP do nemocnice a podľa predbežnej lekárskej správy utrpel zranenia s dobou liečenia 4 – 6 týždňov. Po unikajúcom páchateľovi bolo okamžite vyhlásené pátranie.

„Približne o pol hodinu neskôr bolo prijaté oznámenie, že na ceste v smere od Košíc na Jahodnú došlo k dopravnej nehode, pri ktorej 31-ročný vodič viedol osobné motorové vozidlo zn. Opel Meriva, avšak pravdepodobne z dôvodu neprispôsobenia rýchlosti jazdy svojim schopnostiam, stavu a povahe vozovky prešiel s vozidlom do protismeru, kde sa čelne zrazil s protiidúcim vozidlom zn. VW Passat, ktoré viedol 45-ročný vodič,“ informovala nás krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM