Lenka Fedorová Krimi

Na Galaktickej úradovali vykrádači áut: Podozriví sú traja Rumuni, tvrdí polícia

Košickí muži zákona riešia kuriózny prípad. Vďaka rýchlemu zásahu policajti podozrivú posádku rýchlo zadržali. Čítajte viac.

Ilustračný obrázok k článku Na Galaktickej úradovali vykrádači áut: Podozriví sú traja Rumuni, tvrdí polícia
Zdroj: Dnes24.sk

„V týchto dňoch košickí policajti obmedzili na osobnej slobode tri osoby (občania Rumunska) ako osoby podozrivé zo spáchania prečinu krádeže v štádiu pokusu,“ informoval krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

Podľa polície sa mali tohto skutku dopustiť 19. novembra 2016 okolo 22:30 na Galaktickej ulici v Košiciach, kde sa mali pokúsiť vlámať do zaparkovaného nákladného vozidla zn. Citroen Jumper. Pri krádeži však boli vyrušení a z miesta chceli ujsť na vozidle zn. Ford Tourneo (EČV Nemecka).

„Policajné hliadky PMJ spoločne s policajtmi príslušného útvaru PZ rýchlym zásahom toto vozidlo pri odchode z miesta zastavili a podozrivú posádku, ktorú tvorili tri osoby Rumunska zadržali. V tejto súvislosti poverený príslušník PZ začal trestné stíhanie pre prečin krádeže v štádiu pokusu a vykonáva ďalšie procesné úkony,“ priblížil hovorca.

Podľa Szaboá na prípade pracujú aj trebišovskí kriminalisti, nakoľko je podozrenie, že cudzinci sa obdobnej trestnej činnosti mali dopustiť aj na území okresu Trebišov.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM