Krimi

Na týchto Košičanov sú vydané zatykače: Čo majú za prstami?

Polícia vyhlásila pátranie po 44-ročnej Ľudmile a 49-ročnom Františkovi z Košíc. Ak ste ich videli, kontaktujte známe číslo 158.

Ilustračný obrázok k článku Na týchto Košičanov sú vydané zatykače: Čo majú za prstami?
2
Galéria
Zdroj: TASR/Dnes24.sk

Polícia vyzýva občanov o pomoc pri pátraní po 44-ročnej Ľudmile Tӧkesovej a 49-ročnom Františkovi Hirkovi bývajúcich v MČ Nad Jazerom. Informovala o tom košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

,,Okresný súd Košice I vydal na hľadanú príkaz na zatknutie pre trestný čin zanedbania povinnej výživy. Hľadaná sa dlhodobo nezdržiava v mieste svojho trvalého ani prechodného bydliska a nepreberá si poštu zasielanú orgánmi činnými v trestnom konaní," priblížila hovorkyňa dôvod pátrania po Ľudmile Tӧkesovej.

Ako ďalej uviedla, popis oblečenia ani osoby zistený nebol.

Na Františka Hirka vydal Ivanovej Okresný súd Košice II príkaz na zatknutie pre trestný čin zanedbania povinnej výživy. ,,Hľadaný sa dlhodobo nezdržiava v mieste svojho trvalého ani prechodného bydliska a nepreberá si poštu zasielanú orgánmi činnými v trestnom konaní," uviedla hovorkyňa.

U hľadaného nebol zistený popis osoby ani oblečenia.

,,Akékoľvek informácie o hľadaných osobách môžu občania oznámiť na ktoromkoľvek útvare PZ alebo telefonicky na známom telefónnom čísle 158. V pracovných dňoch v čase od 7:30 do 15:30 hod. priamo na oddelenie pátrania a KTČ odboru kriminálnej polície OR PZ v Košiciach na číslo 09619–31073," vyzýva na záver polícia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM