Alexandra Kolínská Krimi

Napadnutý vodič MHD mal iba mesiac do dôchodku: Čaká ho operácia!

Ešte iba 20-ročného mladíka riešia policajti. Ako prezradil hovorca krajskej polície, mladý muž pod vplyvom alkoholu napadol vodiča, ktorému spôsobil zranenia. Mladíka obvinili z výtržníctva a z ublíženia na zdraví.

Ilustračný obrázok k článku Napadnutý vodič MHD mal iba mesiac do dôchodku: Čaká ho operácia!
Zdroj: TASR

Ako sme vás informovali vodič MHD, Peter (61), má za sebou nepríjemnú skúsenosť. V pondelok okolo 17:00 hod. ho podľa polície napadol cestujúci (20) po tom, čo sa chcel zastať mladej mamičky s deťmi. Viac sa dočítate TU.

Podľa dopravného podniku k incidentu došlo na zastávke MHD Národné námestie v smere k Tomášikovej. „Vodič chcel muža vykázať z autobusu, ten ho však napadol a udrel do tváre. Vodič následne spadol na chodník, pričom si narazil hlavu. Predpokladá sa, že sa zo zranení bude liečiť od dvoch do troch mesiacov. Vodič mal pritom o mesiac odísť do dôchodku,“ povedala hovorkyňa dopravného podniku Michaela Karaffová.

Natrhnuté obočie, narazené rebro, krk a zlomená lícna kosť. Také zranenia zistili vodičovi autobusovej linky č.27. Vodiča s vážnymi zraneniami tváre budú operovať. „Neprispôsobivého agresívneho mladého muža sa podarilo spacifikovať len vďaka odvahe ďalších cestujúcich, ktorí ho zadržali až do príchodu polície,“ dodala Karaffová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM