Lenka Fedorová Šport

Ness City Triathlon v srdci metropoly východu: Košičanov čaká skvelý zážitok, nezabudlo sa ani na deti

Blížiaci sa víkend prinesie do Košíc druhý ročník športového podujatia Ness City Triathlon. V súťaži si zašportujú aj deti.

Ilustračný obrázok k článku Ness City Triathlon v srdci metropoly východu: Košičanov čaká skvelý zážitok, nezabudlo sa ani na deti
Zdroj: TASR

Sobota je za rohom a Košice sa už pripravujú na štart triatlonu, ktorý zaplní ulice mesta. Druhý ročník udalosti sa odohrá v Mestskom parku, Mestskej krytej plavárni a širšom centre. V Košiciach sa veľká udalosť odohrá 1. júla tohto roku so začiatkom o 15:00 hodine.

Organizátori si pre súťažiacich pripravili 750 metrov plávania v mestskej plavárni, 20 kilometrov na bicykli a 5 kilometrov behu. Okrem seniroských a juniorských kategórii si čaká súťažiacich aj súťaž štafiet.

Detský triatlon je určený pre všetky deti, ktoré už vedia sami plávať a bicyklovať. Pred sebou tak budú mať 40 m plávania, 1 km cyklistiky a 500 m behu.

Prezentácia a registrácia účastníkov sa začne 1. júla o 11:00, predpokladaný začiatok vyhlasovania víťazov NESS City Triathlon Košice je 18:00. V minulom roku triumfoval medzi mužmi Čech Jan Čelůstka, u žien si odniesla prvenstvo Košičanka Romana Gajdošová, ktorá sa stala za posledné roky najlepšou slovenskou triatlonistkou.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM