Lukáš Zavacký Kultúra

Nový týždeň si môžete spríjemniť: 10 tipov na najlepšie akcie v Košiciach

O zábavu v našom meste rozhodne nie je núdza. V Košiciach sa i počas aktuálneho týždňa bude konať niekoľko akcií, na ktorých nemôžete chýbať. Inšpirujte sa.

Ilustračný obrázok k článku Nový týždeň si môžete spríjemniť: 10 tipov na najlepšie akcie v Košiciach
Foto: Lukáš Zavacký / Zdroj: Dnes24.sk

SUSEDIA NA ODSTREL 2

24. mája 2016 o 17:50 a 20:30, Ster Century

Pokračovanie obľúbeného filmu Nicholasa Stollera pod pomenovaním Susedia na odstrel prichádza so svojím druhým pokračovaním. Zúfalí manželia Radnerovci sa zbavili mladých študentov, ktorí im znepríjemňovali život, no vystrieda ich dievčenská verzia.

RETRO FILM FEST

24. mája 2016 o 20:30, Amfiteáter

Na Amfiteáter sa vracia obľúbené premietanie filmových hitov. Tentoraz môže každý zavítať na jeden z najkultovejších hollywoodskych filmov všetkých čias, ktorý sa deje počas 2. svetovej vojny na neokupovanom území Maroka v Casablance. Získal troch Oscarov – za najlepší film, réžiu a scenár.

STREDÁVKA

25. mája 2016 o 21:00, Tabačka

Pravidelná stredajšia párty s názvom Stredávka opäť v Tabačke. V klubovej atmosfére čaká návštevníkov výber toho najlepšieho zo súčasnej elektronickej hudby na slovenských a svetových labeloch s hosťujúcimi DJ-mi či VJ-mi.

TERASA STREET BASKET CUP

26. až 28. mája 2016, OC Galéria

V rámci osláv na sídlisku Západ sa uskutoční súťaž pod názvom Terasa Street Basket Cup, keď sa pred OC Galéria Shopping Košice predstavia družstvá žiakov i juniorov. Vyvrcholením bude sobotňajší celoslovenský turnaj v street basketbale s následným koncertom.

ŠKOLA VARENIA PRE MILOVNÍKOV DEZERTOV

26. mája 2016 o 16:00, DoubleTree Hilton

Každý milovník sladkého by sa mal dostaviť 26. mája do DoubleTree Hiltonu v Košiciach, kde sa naučí ako na koláče, dezerty či torty s najlepšou chuťou.

GRAND DUET

27. mája 2016 o 19:00, Východoslovenská galéria

Vo Východoslovenskej galérii sa odohrá prvý z festivalových koncertov s názvom Grand Duet, ktorý sa bude zaoberať sonátami. V priebehu večera zaznie hudba v interpretácii renomovaných slovenských umelcov.

FLOORBALL CUP AFTERPARTY

27. mája 2016 o 22:00, Noise Arena

Dvojdňová medzinárodná súťaž jej 2. ročníka vo florbale vyvrcholí afterparty o 22:00 v Noise Arene. Obliecť sa je treba do neformálneho oblečenia. Hrať bude DJ Martino.

CASSOVIA CLASSIC

28. mája 2016 o 17:00, Kulturpark

Košice sa na chvíľku dostanú do minulosti. Po tretíkrát ovládne naše mesto akcia Cassovia Classic s množstvom veteránov na jednom mieste. Tento ročník predstaví zúčastneným posádkam a čestným hosťom nielen Košice, ale aj ich širšie okolie.

MDD NAD JAZEROM

29. mája 2016 o 14:00, Jazero na pláži

Všetky deti budú mať svoj sviatok a mestská časť Košice – Nad jazerom si pre nich pripravila zaujímavú udalosť. Čakajú ich súťaže, sladké odmeny, disco show, penová show, maľovanie na tvár, poníky a rôzne atrakcie.

DEŇ DETÍ NA TERASE

29. mája 2016 o 15:00, OC Galéria

Naprázdno neodídu ani najmenší zo sídliska Terasa. Pred obchodným centrom sa budú môcť zabaviť naozaj špeciálne. Organizátori sľubujú detské atrakcie, tvorivé dielne či súťaže.

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM