Hokej

Extréner Michaloviec Peter Kúdelka: Ako to vyzerá s jeho novým pôsobiskom?

Koniec Petra Kúdelku na lavičke HK Dukla Ingema Michalovce sledovalo celé hokejové Slovensko.

Ilustračný obrázok k článku Extréner Michaloviec Peter Kúdelka: Ako to vyzerá s jeho novým pôsobiskom?
Zdroj: TASR/Roman Hanc

V relácii Góly z bufetu na portáli Šport.sk sa vyjadril k udalostiam okolo ukončenia spolupráce s michalovským klubom, ale aj k svojej budúcnosti.

„Momentálne som znechutený hokejom, chcem oddýchnuť, zašportovať si, povzdelávať sa, dokončiť si bakalárku… Čiže reálne nemyslím si, že by som na niekde zapojil na klubovej úrovni ešte počas tejto sezóny,“ uviedol Peter Kúdelka.

Prezradil však, že už má nejaké ponuky na budúci rok. „Čo je výborná spätná väzba pre mňa a také zadosťučinenie,“ poznamenal, ale konkrétny nebol.

Potvrdil však, že sa jedná o pozíciu hlavného trénera.

„Idem aj za Mirom Lažom (generálny sekretár Slovenského zväzu ľadového hokeja, pozn. red.) na pohovor, uvidím, čo sa tam udeje. Ale hovorím, momentálne si chcem skôr oddýchnuť a nabrať novú motiváciu,“ doplnil Kúdelka pre Šport.sk.

Moderátori sa ho pýtali aj na možné pôsobenie pri niektorom z reprezentačných výberov. Podľa Kúdelkovej reakcie sa však zdá, že viac preferuje prácu v klube.

Ako vysvetlil, je mu bližší každodenný proces, kde môže mať dosah na výkonnosť hráčov a väčšie možnosti implementovať do hry svoje predstavy a systém.

Foto: archívne

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM