Šport Iné športy

Jarný beh Michalovčanov sa už blíži: Milovníci pohybu si prídu na svoje

Už onedlho sa v našom meste uskutoční Jarný beh Michalovčanov. Milovníci pohybu si tak prídu na svoje. Kedy sa bude konať?

Ilustračný obrázok k článku Jarný beh Michalovčanov sa už blíži: Milovníci pohybu si prídu na svoje
Zdroj: TASR

Michalovce onedlho čaká lákavé športové podujatie, ktoré poteší najmä milovníkov behu. Chystá sa totiž Jarný beh Michalovčanov, ktorý odštartuje 16. marca o 10:30 hod. pri Strednej odbornej škole obchodu a služieb na Školskej ulici.

Trať

Organizátorom tejto akcie sú naše mesto a Atletický klub Michalovce a spoluorganizátorom Stredná odborná škola obchodu a služieb, v ktorej areáli prebehne prezentácia účastníkov a to od 9:00 hod.

Preteky budú v deň ich konania pokračovať od Školskej ulice ďalej nasledovne: Nad Laborcom – Partizánska – Vinianska cesta – Konečná – Nad Laborcom – Školská. Celková dĺžka okruhu bude 3,15 km.

Medaily aj tombola

Pôjde už o 5. ročník tohto bežeckého podujatia. To je určené pre každého bez rozdielu veku. Okrem toho, že budú zúčastnení rozdelení podľa jednotlivých kategórií, každý pretekár dostane po dobehnutí účastnícku medailu a všetci štartujúci budú zaradení do tomboly. Vyhlásenie víťazov je naplánované na 11:10 hod. Prihlásiť sa môžete TU.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Pri športovej téme zostaneme, tentokrát sa v našej archívnej fotogalérii môžete pozrieť na malých basktebalistov v Michalovciach.

FOTO: V našom meste prebehol 1. ročník zaujímavého basketbalového turnaja
7
Galéria
Zdroj: 1. BK Michalovce
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM