Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Na zimný štadión príde medveď Macejko: Bohatý program na ľade a vstup zdarma

Na michalovskom zimáku to bude žiť. Tešiť sa môžete nielen na hokejových maskotov.

Zdroj: YouTube.com

Zavítajte v nedeľu 2. februára 2020 o 13.00 hod. so svojimi deťmi na michalovský zimný štadión. Je tam pre vás pripravené skvelé podujatie.

Pozitívna hra

Projekt DETI NA HOKEJ pokračuje štvrtým ročníkom sériou podujatí v rôznych mestách Slovenska. Aj v Michalovciach. Jeho hlavnými cieľmi sú zanechať v pamäti malých účastníkov podujatí pozitívnu skúsenosť s hokejom a zimným štadiónom.

Podujatie chce zoznámiť rodičov potenciálnych hokejistov s hokejovým prostredím, pomôcť hokejovým klubom v materiálnom vybavení kategórie prípravky formou darovania hokejového výstroja malým hokejistom, ale i zvýšiť členskú základňu v najmladšej kategórii a vytvoriť tak zdravé športové konkurenčné prostredie.

Aj Macejko

Akciu pripravili pre vás Slovenský zväz ľadového hokeja a HK Mládež Michalovce. Tešiť sa môžete aj na Maskota MS 2019 MACEJKA a hráčov HK Dukla Ingema Michalovce.

Slovenský zväz ľadového hokeja sa prostredníctvom tohto projektu bude snažiť podporovať vznik pravidelných náborových aktivít postupne vo všetkých hokejových kluboch na Slovensku a bude pri ich organizácii klubom maximálne nápomocný.

Kliknite si na fotogalériu a pozrite si program.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Michaloviec a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

DETI NA HOKEJ
1
Galéria
Zdroj: HK Mládež Michalovce

Hl. foto: archív

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM