Rôzne

Plesové obdobie opäť láka: Sledujte, aké plesy sa ešte uskutočnia v Michalovciach a okolí

Čas plesov je opäť tu. A viaceré v Michalovciach a okolí ešte len môžete zažiť. Veď si pozrite nasledovný prehľad...

Ilustračný obrázok k článku Plesové obdobie opäť láka: Sledujte, aké plesy sa ešte uskutočnia v Michalovciach a okolí
Zdroj: TASR

Čas tanca a zábavy je už tu. Plesové obdobie sa začalo už aj v Michalovciach a okolí. Počas vikendu otvoril tunajšiu plesovú sezónu XII. ročník Reprezentačného plesu mesta Michalovce. Pozreli sme sa teraz však bližšie na to, aké plesy sa u nás ešte len chystajú.

Zámocký ples

19. 1. 2019 o 19:00 hod., Zámocká reštaurácia, Kostolné Námestie 6, Michalovce

Reštaurácia Zámocká organizuje II. Zámocký ples, ktorý sa uskutoční v 19. januára o 19. hodine na Kostolnom námestí v Michalovciach. Okrem programu je pripravená aj tombola. Do tanca bude po celý večer hrať temperamentná dvojica dua Axis. Celú atmosféru umocní gastronomický zážitok zámockej kuchyne a tiež sa môžete tešiť na bohatý program

Rybársky ples

19. 1. 2019 o 18:00 hod., Motel Kamenec, Kaluža

V našich končinách sa bude konať aj Rybársky ples. Pozýva naň Mestská organizácia slovenského rybárskeho zväzu Michalovce. Uskutoční sa dňa 19. januára od 18. hodiny. Plesať sa bude v Moteli Kamenec na Zemplínskej šírave s hudobnou produkciu skupiny Flegma.

Žiacky ples

25. 1. 2019 o 16:00 hod., Kultúrny dom, Rakovec nad Ondavou

Občianske združenie Rodičia a priatelia spolu so základnou a materskou školou v obci vás pozývajú na 3. ročník Žiackeho plesu, ktorý sa uskutoční 25. januára o 16. hodine. Súťažiť sa bude o najkrajší účes v štýle cisárovnej Sissi.

Ples v Družbe v novom šate

26. 1. 2019 o 19:00 hod., Hotel Družba, Michalovce

V Družbe bude 1. reprezentačný ples, ktorý sa bude konať v sobotu 26. januára 2019 o 19:00 hod. Počas celého večera moderuje, spieva a zabáva ľudová skupina Drišľak a pravá rusnácka skupina STOP z Humenného. Ani na tomto plese nebude chýbať tombola, v ktorej máte možnosť vyhrať množstvo skvelých cien.

County bál

26. 1. 2019 o 19:00 hod., Kultúrny dom, Lastomír

Ak ste milovníkmi country, určite vás poteší, že v sobotu 26. 1. sa uskutoční 8. Country bál. Uskutoční sa vo východniarskej obci Lastomír so začiatkom o 19. hodine. Večerom vás bude sprevádzať hudobná skupina Tennessee.

Študentský ples Oldies Night

31. 1. 2019 o 16:00 hod., Zlatý Bažant, Michalovce

Na konci januára bude v našom meste študentský ples Gymnázia Ľ. Štúra (GĽŠ) s témou Oldies night. Do tanca vám bude hrať Dj Fero a o fotografie počas večera sa postará Ján Menoščík. Ples má obmedzenie a to také, že aspoň jeden z partnerov musí navštevovať GĽŠ, v opačnom prípade nie je možné zakúpiť si lístok.

Fašiangový bál

2. 2. 2019 o 19:00 hod., Zlatý Bažant, Michalovce

V reštaurácii Zlatý Bažant sa 2. februára môžete zabaviť a oddýchnuť si na Fašiangovom bále. Súčasťou hudobného programu uvedenej akcie bude hudobná skupina Drišľak a Pocit.

Ples

2. 2. 2019 o 19:00 hod., Reštaurácia Výškova, Michalovce

Michalovská organizácia SNS pozýva na ples 2. februára o 19. hodine do Reštaurácia Výškova do Michaloviec. Návštevníci si pochutnajú na dobrom jedle, vínku aj švédskych stoloch. O zábavu sa postará hudobná skupina Art.

Školský ples

8. 2. 2019 o 17:00, Zlatý Bažant, Michalovce

Školský ples je už tradičnou udalosťou každého školského roka Gymnázia Pavla Horova v Michalovciach. Téma tohto roku sa bude niesť v znamení Hviezdnej noci. Celým večerom bude sprevádzať DJ Robin a nebude chýbať ani bohatá tombola a program na spestrenie a pobavenie. Lístky sú pre študentov spomínanej školy.

Ples OZ Návraty

9. 2. 2019 o 19:00 hod.,Zlatý Bažant, Michalovce

Občianske združenia Návraty organizuje 19. reprezentačný ples. Ten sa uskutoční 9. februára v Reštaurácii Zlatý Bažant v Michalovciach. Súčasťou plesu bude aj vyhlásenie kráľovnej plesu, miss plesu a sympatického páru plesu. Pripravená bude tiež tombola.

Ples Zemplínčanov u Mihaľovci

23. 2. 2019 o 19:00 hod., Zlaty Bažant, Michalovce

V Michalovciach bude 14. ples Zemplínčanov u Mihaľovci, ktorý sa uskutoční 23. 2. 2019 v reštaurácii Zlatý bažant so začiatkom o 19.00 hod. O zábavu sa postará Folklórny súbor Zemplína, ktorý je organizátorom. Okrem toho si budete môcť vychutnať aj hudobnú skupinu Bomba Band.

Poznámka: Vychádzali sme prevažne z informácií dostupných na internete, nezaručujeme ich aktuálnosť. Prehľad plesov budeme aktualizovať. Ak o nejakých v našom meste alebo okolí viete, dajte nám vedieť na cholewova@global24.sk, ďakujeme.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

Kultúrny zážitok môžete mať nielen na plese, ale aj na výstave, ktorú možete vidieť do 30. 1. 2019 v Zemplínskom osvetovom stredisku v Michalovciach. Zábery z jej vernisáže nájdete v našej fotogalérii..

Obrazom: Silvestrovská vernisáž v Michalovciach
8
Galéria
Zdroj: Mesto Michalovce
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM