Rôzne

Podujatia tohto víkendu v našom meste a okolí: Čo radíme zažiť?

Aké podujatia aktuálneho víkendu radíme zažiť v našom meste a okolí? Pozrite si to pekne v jednej kocke.

Ilustračný obrázok k článku Podujatia tohto víkendu v našom meste a okolí: Čo radíme zažiť?
Zdroj: Dnes24.sk

Mama

8. 6. 2019 o 20:50 hod., Kino Centrum, Michalovce

Keď ste teeneger a cudzí človek vám ponúkne, že môžete usporiadať párty v suteréne jeho domu, mali by ste sa mať na pozore. Nič totiž nie je zadarmo, ako dokazuje oscarová Octavia Spencer v temnom thrilleri Mama.

MDD v Trnave pri Laborci

8. 6. 2019 od 15:00 hod., Trnava pri Laborci

Medzinárodný deň detí oslávia v sobotu 8. júna v Trnave pri Laboci, kde zažijete množstvo zábavy. Tešiť sa môžete na skákacie hrady, lukostreľbu, jazdu na koni, sokoliarov, hraničnú a cudzineckú políciu, maľovanie na tvár, tvorivé dielne, vystúpenie Severan, prezentáciu lesov a ďalšie lákadlá. Pripravená bude aj tombola. Cena akcie je 5 eur.

Futbalový zápas

9. 6. 2019 o 17:00 hod., futbalový štadión v Strážskom

Ak ste fanúšikmi futbalu, máme pre vás pozvánku na futbalový zápas v Strážskom. Uskutoční sa v nedeľu 9. júna so začiatkom od 17-tej hodiny. Na trávniku sa predstaví ŠK Strážske – TJ Družstevník Čičarovce.

Psia duša 2

9. 6. 2019 o 17:15 hod., Kino Centrum, Michalovce

Psia duša 2 je voľné pokračovanie úspešného filmu o vernom psom kamarátovi, ktorý nakoniec nájde svojho strateného pána. Bailey je dobrý pes. Má za sebou niekoľko rušných a pohnutých životov, ale svoju misiu splnil a teraz si spokojne žije u svojej rodiny. Až kým sa neobjaví nový prírastok – malá Clarity, ktorá bude tiež čoskoro potrebovať svojho verného štvornohého ochrancu.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

Pozrite si aj fotogalériu nižšie speváčky Niky Karch pochádzajúcej z Michaloviec. Zažila japonské turné so svetoznámou kapelou Rednex.

Speváčka pochádzajúca z Michaloviec: Takto si užila turné so svetoznámou kapelou
15
Galéria
Zdroj: Facebook Nika Karch (official)

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM