Tomáš Šuhajda Tlačové správy

Rožňavčanky, bez prekvapka neodídete. Čaká to každú dámu, čo v utorok navštívi Veselú Farmu!

Utorok, ôsmy marec. Deň, kedy si zaslúžia pozornosť všetky ženy na svete. Mladé i skôr narodené. Blondínky, brunetky i ryšavé. Vydaté i slobodné... A práve na toto myslí aj originálna rožňavská predajňa, do ktorej keď dámy v utorok zavítajú, bez prekvapenia nemôžu odísť!

Ilustračný obrázok k článku Rožňavčanky, bez prekvapka neodídete. Čaká to každú dámu, čo v utorok navštívi Veselú Farmu!
Zdroj: Dnes24.sk

Medzinárodný deň žien. Jeho počiatky siahajú až do New Yorku a roku 1908. Oficiálne uznaný Organizáciou spojených národov bol v roku 1975. Rok 2016. Rožňava. Potešiť či prekvapiť nežnejšie pohlavie vieme aj dnes a aj v našich končinách!

8. marec. Námestie baníkov. Veselá Farma. Každá dáma, ktorá v utorok na MDŽ zavíta a nakúpi v tomto obchodíku, môže a musí očakávať darček. Aký? To prevádzkovatelia vopred prezradiť nechcú, že vraj to je prekvapenie :).

Veselá Farma sa pritom po novom rozdelila na dve časti. Tá prvá stále patrí zdravým bio potravinám poväčšine od regionálnych producentov. V tej druhej už nájdete bežný tovar k dostaniu aj hocikde inde, avšak za mimoriadne atraktívne ceny. Ktoré navyše platia po celý rok. V Rožňave už nemusíte čakať za akciami.

Veď sa pozrite na túto malú ochutnávku cien. Nezabudnite si pozrieť taktiež ani galériu.

ČO? Bežná cena (v eurách) Cena vo Veselej Farme (v eurách)
domáca klobása 100 g 0,89 0,59
domáca jaternica 100 g 0,45 0,35
zubná pasta Colgate 1,19 0,79
Palmolive šampón 2 v 1 s kondi­cionérom 2,79 1,69
Podravka (vegeta) 3,59 2,39

Mimochodom, ak odparkujete svoje auto počas nákupu na námestí a nakúpite za 20 eur alebo viac, predajňa vám parkovné vráti ;).

titulné foto: ilustračné

(PR)

Nemusíte už čakať za akciami... Vo Veselej Farme sú po celý rok!
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM