Peter Simon Krimi Správy

Veľké pátranie po žene s malým dieťaťom pri Domici: Kde ju napokon našli?

Pátracej akcie sa zúčastnili príslušníci OR PZ Rožňava a KR PZ Košice, vrátane psovoda so služobným psom, príslušníci HaZZ, v súčinnosti s políciou Maďarska.

Ilustračný obrázok k článku Veľké pátranie po žene s malým dieťaťom pri Domici: Kde ju napokon našli?
Zdroj: Dnes24.sk

Ako informovala košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová, v utorok (23.10.) vo večerných hodinách maďarská polícia požiadala políciu na Slovensku o spoluprácu pri pátraní po nezvestnej žene (32) a jej 3-ročnej dcére prostredníctvom spoločného kontaktného pracoviska v Slovenskom Novom Meste, s nezvestnou osobou príbuzní stratili spojene o 18:00 hod.

„Operačné stredisko KR PZ Košice ihneď vyslalo policajné hliadky preveriť oznámenie a po nezvestných osobách vyhlásilo pátranie. Osoby sa mali pohybovať peši alebo na osobnom motorovom vozidle zn. Peugeot v smere od hraničného priechodu Aggtelek k Domici v Rožňavskom okrese. Policajné hliadky spozorovali vozidlo bez posádky, zaparkované na poľnej ceste pred Domicou. Policajné hliadky prehľadali priľahlý les zv. Čertova diera a blízke okolie,“ spresnila Mésarová.

Podľa jej slov, krátko pred 1:00 hodinou bola nezvestná žena s dieťaťom nájdená v jednom z penziónov v obci Dlhá Ves, kde bola ubytovaná, a kde ju okoloidúci vodič odviezol po tom, čo ju vyčerpanú našiel na okraji cesty smerom na obec Plešivec. „Nezvestná žena sa vybrala na túru a stratila sa. Prešla cca 10 km lesným porastom až do obce Čoltovo a peši sa vybrala až do Plešivca, pričom sa jej vybil mobil. Pátracej akcie sa zúčastnili príslušníci OR PZ Rožňava a KR PZ Košice, vrátane psovoda so služobným psom, príslušníci HaZZ, v súčinnosti s políciou Maďarska,“ uviedla na záver hovorkyňa.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM