Hokej

Dva zápasy v priebehu troch dní: Novoveskí hokejisti tentokrát nemali dôvod na radosť

Počas uplynulých troch dní čakali na hokejistov Spišskej ďalšie dva zápasy. Sily si zmerali so Skalicou aj s mladými hokejistami do 20 rokov.

Ilustračný obrázok k článku Dva zápasy v priebehu troch dní: Novoveskí hokejisti tentokrát nemali dôvod na radosť
Zdroj: Dnes24.sk

V piatok podvečer vycestovali hokejisti Spišskej Novej Vsi do Skalice, kde mal tentokrát navrch súper. Našim sa podarilo streliť do bránky súpera dva góly, ktorých bol strelcom Matej Giľák. Aj napriek tomu nás súperi prevalcovali a po tretinách (1:0, 2:1, 4:1) sa Skalica tešila z víťazstva.

Góly: 7. Jurák (Jarolín, Sloboda), 26. Hujsa (Škápik, Horváth), 33. Jurák (Jarolín, Sloboda), 45. Kučera (Dufak, Pavešic), 46. Škápik (Hujsa, Vereš), 55. Jarolín (Okoličány, Jurák), 57. Kučera (Hujsa, Dvonč). – 31. Giľák (Osuský, Lesňák), 43. Giľák (Lesňák).

HK Skalica – HK Spišská Nová Ves 7:2

V nedeľu popoludní sa stretli naši hokejisti na domácom ľade s mužstvom HK Orange 20. Aj keď sme po prvých dvoch tretinách viedli, v poslednej tretine to mladíci vyrovnali a o víťazovi nakoniec rozhodlo predĺženie, kde sa viac darilo súperom. Najbližší zápas čaká na našich hokejistov už v stredu, kedy vycestujú do Dubnice nad Váhom.

Góly: 2. Nagy (Mikula, Adamčík), 9. Bdžoch (Giľák, Lesňák), 20. Giľák (Lesňák, Halász), 46. Findura (Vartovník, Bdžoch) – 8. Kundrik (Marcinek, Jaško), 18. Smolka (Bjalončík, Šmída), 52. Musliu (Kundrik), 57. Smolka, 62. Jaško.

HK Spišská Nová Ves – HK Orange 20 4:5pp

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM