JAB Kultúra

Na čo sa môžeme tešiť počas týždňa? Prehľad akcií v Spišskej Novej Vsi

Nový týždeň je tu a my sme vybrali top podujatia, ktoré sa počas neho uskutočnia práve v Spišskej Novej Vsi a okolí.

Ilustračný obrázok k článku Na čo sa môžeme tešiť počas týždňa? Prehľad akcií v Spišskej Novej Vsi
Zdroj: Dnes24.sk

Olympijský deň

17. júna 2019 o 17:00, park pred Evanjelickým kostolom

Olympijský klub Spiš v spolupráci s mestom Spišská Nová Ves a klubom RTVŠ Mix pripravili pre širokú verejnosť a rodičov s deťmi športovo-gymnastické aktivity. Nebude chýbať cvičenie rodičov s deťmi, ukážky z činnosti gymnastov či skoky na trampolíne. Súčasťou podujatia bude aj Olympijský beh detí.

Sneh nad Limbou

18. júna 2019 o 19:00, štúdio Spišského divadla

Silný napínavý dramatický príbeh o viere v človeka a hľadaní ľudskosti vo vojnovej skaze si môžete pozrieť v utorok večer v štúdiu Spišského divadla.

Rodičia pod parou

19. júna 2019 o 19:00, kino Mier

Salma Hayek a Alec Baldwin sú rodičia pod parou v bláznivej a nekorektnej komédii o manželoch a rodičoch, ktorí sa z času na času ocitnú pod obraz boží. Navyše zistia, že sú úplne bez peňazí.

Koncert Eda Klenu

20. júna 2019 o 19:00, Galéria umelcov Spiša

Prešovský pesničkár Edo Klena pôsobí na slovenskej hudobnej scéne už desaťročia. Za ten čas vydal niekoľko svojich albumov. Posledné desaťročie pôsobí v rockovej hudobnej skupine Klena & Klenoty, s ktorou vydal už päť albumov. Ostatný v roku 2019 s názvom Vata. Jeho skladby sú známe hlavne údernými a vtipnými textami, ktorými skvelo paroduje bežný život okolo nás. Na koncerte sa predstaví spolu so svojim gitarovým súputníkom Lukášom Valkučákom.

Festival zdravia

21. júna 2019 od 10:00, Radničné námestie

Deň plný zábavy a zdravého životného štýlu zažijete na konci pracovného týždňa na spišskonovoveskom námestí. Čakať na vás bude Festival zdravia, na ktorom vám zmerajú tlak, určia krvnú skupinu alebo poskytnú kopu zaujímavých informácií. Navyše máte možnosť súťažiť o skvelú elektrickú kolobežku.

Black Dirty Denzzing

21. júna 2019 o 17:00 a 19:00, Dom kultúry Mier

Tanečné skupiny Denzz Industry a Black Ladies vás pozývajú na prvé spoločné záverečné predstavenie, kde moderným prevedením predstavia klasický príbeh Hriešneho tanca. Čakajú vás originálne choreografie, nápadité príbehy, autentické kostýmy a kulisy a skvelé tanečné výkony.

Manželské hry

21. júna 2019 o 19:00, Spišské divadlo

Dej sa odohráva počas navonok pokojného večierka dvoch partnerských dvojíc. Zupančičovi sa v tomto malom majstrovskom diele podarilo cez rad skvele napísaných humorných situácií vyjadriť pocity ľudí v dnešných partnerských vzťahoch – so všetkými úprimnosťami, hrami, cynizmom a jediným možným neúprosným koncom.

Spišská burza starožitností a kuriozít

22. júna 2019 od 8:00, staré trhovisko

V predposlednú júnovú sobotu sa zmení staré trhovisko v Spišskej Novej Vsi na niekoľko hodín na miesto spomienok. Bude sa tam konať totiž pravidelná burza starožitností, ale nájdete tam aj zberateľské predmety a predmety minulých čias.

Ženy v akcii

22. júna 2019 od 9:00, športový areál pri Gymnáziu, Školskej ul.

Občianske združenie Únia žien Slovenska, okresná organizácia Spišská Nová Ves pripravuje 7. ročník kultúrno-športovej olympiády. 5-členné družstvá základných organizácii Únie žien Slovenska nášho okresu budú súťažiť v športovej, kultúrnej, vedomostnej časti a v súťaži zručnosti. Súťaž začína prezentáciou družstiev o 8:30 a bude končiť o 15:00 vyhlásením hodnotenia družstiev a odovzdaním putovného pohára víťaznému družstvu.

Tajný život maznáčikov 2

23. júna 2019 o 17:00, kino Mier

Z prvého dielu Tajného života maznáčikov vieme, čo robia naši zvierací kamaráti, vtedy keď nie sme doma. Ak vás to nastrašilo, tak sa pripravte na ďalšie veľké prekvapenie. V pokračovaní zistíte, ako sa vaši miláčikovia vyrovnávajú s veľkými emóciami. A že to sú teda drámy!

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Najmenší oslavovali v jednej zo spišskonovoveských škôlok Deň rodiny. Zábery z milého podujatia nájdete v priloženej galérii.

Zachytené objektívom: MŠ Stolárska oslavovala Deň rodiny
27
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM