Kultúra

Novoveskú kapelu Smola a Hrušky vytočila vývrtka: Naspievali o nej pesničku

Kapela Smola a Hrušky má opäť novinku. Zábavná skladba s videoklipom je ešte čerstvá a v klipe si zatancovali aj známe tanečné skupiny zo Spišskej.

Ilustračný obrázok k článku Novoveskú kapelu Smola a Hrušky vytočila vývrtka: Naspievali o nej pesničku
Zdroj: Smola a Hrušky

Kapela Smola a Hrušky prichádza s ďalšou zábavnou skladbou, v ktorej hlavnú rolu zohráva predmet, ktorý ak v určitej chvíli nemáte pri sebe, vzniknú rôzne komické situácie a fantázia pracuje na plné obrátky, z čoho následne vzniknú legendárne spôsoby a príhody z otvárania vína.

V texte aj klipe sa objavia rôzne spôsoby ako víno otvoriť a samozrejme existuje veľmi veľa vtipných, ale i dômyselných metód, o ktorých kapela počas nahrávania skladby ani len netušila.

„Vývrtka je z tých skladieb, ktoré vzniknú spontánne na základe prežitej skúsenosti. Jednoducho mal som fľašu vína, ale nemal vývrtku a z tej frustrácie vznikla zábavná pesnička. Ešte väčšiu zábavu sme zažili počas nakrúcania klipu, kde sme zistili, aké náročne je tancovať. Prvýkrát v histórii našej skupiny sme nacvičovali choreografiu, ktorú nám vymyslel Kapi z BDSKrew a hoci sme sa snažili, tak sme mali veľké problémy si ju zapamätať a odtancovať. Odteraz si oveľa viac vážime všetkých tanečníkov a uznávame ich dvojnásobne,“pri­blížil autor pesničky a spevák kapely Spoko Kramár.

Smola a Hrušky si na natáčanie videoklipu prizvali svojich šikovných mladých kamarátov a talentovaných domácich tanečníkov z medzinárodne úspešných tanečných skupín BDSKrew a Dennz Industry. O vizuál sa postaral kameraman Pavol Varga. Natáčalo sa v exteriérových priestoroch bývalého Domu Pionierov či vinotéky v Spišskej Novej Vsi a taktiež v prostredí vinohradu v Bojničkách.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM