JAB Kultúra

PREHĽAD: Tipy našej redakcie na podujatia aktuálneho víkendu v Spišskej

Aktuálny víkend v našom meste? Ponúka aj takéto podujatia, pozrite si tipy našej redakcie...

Ilustračný obrázok k článku PREHĽAD: Tipy našej redakcie na podujatia aktuálneho víkendu v Spišskej
Zdroj: TASR

Veľkonočné remeselné trhy

13. – 14. apríla 2019, OC Madaras

Urobte si na Veľkú noc radosť a príďte nakúpiť milé drobnôstky od remeselníkov. Počas víkendu budú šikovní umelci ponúkať rôzne dekorácie, hačkované hračky, keramiku, kraslice a iné predmety súvisiace s prichádzajúcimi sviatkami.

Princ Krasoň

13. apríla 2019 o 17:00, kino Mier

Čo majú spoločné Snehulienka, Šípková Ruženka či Popoluška? Všetky sú zaľúbené do Princa Krasoňa. Ešte keď bol malý chlapček, zlá kráľovná ho zlomyseľne zakliala. Odvtedy sa do neho beznádejne zaľúbi každé dievča v kráľovstve. Aby prelomil kliatbu a našiel pravú lásku, vydá sa na dobrodružnú cestu.

Introverdikt Group – koncert

13. apríla 2019 od 21:00, Broadway Pub & Music Venue

Koncert prešovskej kapely Introverdikt si môžete vychutnať v sobotu v noci. Kapela sa žánrovo pohybuje niekde medzi bluess, jazzom, funky a alternatívou. Podstatnou zložkou sú prenikavé a chytľavé gitarové melódie doplnené o slovenské texty. „Analógová“ kapela kladie dôraz na audio zážitok spojený s prudkým striedaním dynamiky a častými slovnými hračkami v textoch, ktoré mimochodom poslucháčovi ponúkajú obrovské množstvo obrazov, nie však abstraktov.

Cirkus Pinka

14. apríla 2019 o 16:00, podkrovie Domu Matice slovenskej

Bábkové divadlo spod Spišského hradu pripravilo na nedeľné popoludnie dojímavý príbeh akrobatky a o tom, aké tenučké je lano medzi úspechom a neúspechom. Nazriete pod šapitó očami starej klaunky. Ukáže vám nielen pozlátko zábavy a smiechu, ale aj tvrdej driny akrobatky Pinky v čase, keď tam nie sú diváci. Po predstavení vás čaká animačný program.

Žena v čiernom

14. apríla 2019 o 16:00, Divadlo Kontra

Brilantný viktoriánsky thriller s atmosférou, ktorá zhustne tak, až sa bude dať krájať. Mrazivý príbeh mladého londýnskeho advokáta Arthura Kippsa, ktorý prichádza do odľahlého sídla na Úhorných močariskách je pripravený pre priaznivcov divadla v Kontre v nedeľu popoludní.

Perinbaba

14. apríla 2019 o 16:00, Spišské divadlo

Nedeľné popoludnie bude opäť v Spišskom divadle patriť najmenším. Tentokrát si budú môcť pozrieť nesmrteľný príbeh o rozprávkovej Perinbabe, v ktorom láska a dobro porazia zlobu a chamtivosť.

Počas týždňa pripravovali študenti Hotelovej akadémie v Spišskej slávnostné veľkonočné tabule. Nájdete ich v priloženej galérii.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Slávnostné veľkonočné tabule v podaní študentov zo Spišskej: To treba vidieť!
18
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM