JAB Kultúra

Užite si víkend aj inak ako len doma: Ako ho môžete stráviť v Spišskej?

Prvý novoročný víkend je tu a nemusíte ho stráviť len doma. Ale napríklad aj na týchto akciách, ktoré sme zaradili do redakčného výberu podujatí v Spišskej.

Ilustračný obrázok k článku Užite si víkend aj inak ako len doma: Ako ho môžete stráviť v Spišskej?
Zdroj: Dnes24.sk

Poznaj svet ticha

5. januára 2019 od 9:00, Krytá plaváreň

Zväz potápačov Slovenska a OK Divers – potápačska škola CMAS pripravili v sobotu doobeda skúšobné ponory s potápačským výstrojom v doprovode inštruktorov a asistentov.

Cyklistické preteky na snehu

5. januára 2019 o 11:00, letisko

Mesto Spišská Nová Ves, Centrum voľného času Adam a Cyklo Špak pripravili cyklistické preteky pod záštitou primátora mesta Pavla Bečarika. Pretekať sa bude na približne 4-kilometrovom okruhu podľa vekových kategórii. Preteky sa budú konať za každého počasia.

Asterix a tajomstvo čarovného nápoja

5. januára 2019 o 17:00, kino Mier

Keď druid Panoramix spadne pri zbieraní imela zo stromu, rozhodne sa, že je čas, aby niekomu prezradil tajomstvo čarovného elixíru, ktorý dodáva silu a vďaka ktorému odoláva jeho dedina útokom Rimanov. Nakoniec sa vydáva spoločne s dvoma hrdinami tejto dediny – Asterixom a Obelixom na cestu nájsť mladého druida, ktorému by Panoramix mohol prezradiť tajomstvo čarovného elixíru.

Žena v čiernom

5. januára o 17:00 a 19:30, divadlo Kontra

Brilantný viktoriánsky thriller s atmosférou, ktorá zhustne tak, až sa bude dať krájať si budete môcť vychutnať v sobotu hneď dvakrát. Mrazivý príbeh mladého londýnskeho advokáta Arthura Kippsa, ktorý prichádza do odľahlého sídla na Úhorných močariskách uvedie divadlo Kontra o 17:00 a 19:30 hod.

Verejné korčuľovanie

5. a 6. januára 2019 o 17:30, zimný štadión

Prvý januárový víkend môžete využiť aj na aktívny oddych na zimnom štadióne v Spišskej. Korčuľovanie pre verejnosť bude počas víkendu dvakrát. Zakorčuľovať si môžete v sobotu aj v nedeľu od 17:30 do 19:30 hod.

Snehová kráľovná: Krajina zrkadiel

6. januára 2019 o 17:00, kino Mier

V ďalšom pokračovaní populárnej animovanej série sa stretne svet kúziel a kúzelníkov s kráľom Haraldom, ktorý sa rozhodne zbaviť svet všetkej mágie a kúziel. Dokáže mu v tom niekto zabrániť ? Našťastie je tu odvážna Gerda a po jej boku prekvapivo aj Snehová kráľovná, s ktorou Gerda doteraz nemala najlepšie skúsenosti.

Nová šanca

6. januára 2018 o 19:00, kino Mier

Maya (Jennifer Lopez) má 40 rokov, nezáživnú prácu a príliš veľa nesplnených snov. Jedného dňa si však povie, že má toho už dosť a všetkým dokáže, ako ďaleko v živote to môže ešte dotiahnuť.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Začiatkom pracovného týždňa si Novovešťania užili veľkolepý novoročný ohňostroj v centre mesta. Fotky zo slávnostného stretnutia si môžete pozrieť v priloženej galérii.

Vychutnajte si to na FOTKÁCH: Takto privítali rok 2019 v Spišskej Novej Vsi
20
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM