JAB Rôzne

Zábery z centra nášho mesta: Prípravy na Spišský trh sú už v plnom prúde

Fanúšikovia Spišského trhu sa opäť dočkali. Obľúbená akcia v našom meste odštartuje už doslova za pár chvíľ. A prípravy na ňu sú v plnom prúde.

Zdroj: Dnes24.sk

Neodmysliteľnou súčasťou leta a nášho mesta je každoročný Spišský trh. Jeho 64. ročník odštartuje už doslova o niekoľko hodín vo štvrtok 18. júla. Širšie centrum mesta sa premení na štyri dni na veľké trhovisko s 500 stánkami s rôznym tovarom a päťdesiatkou kolotočov a atrakcií. Tohtoročnou novinkou bude ruské kolo vysoké 30 metrov.

Spišský trh bude prebiehať na Letnej, Zimnej, Školskej, Elekrárenskej ulici, Radničnom a Štefánikovom námestí, ako aj na Ulici Ing. O. Kožucha a prinesie so sebou okrem zábavy aj dopravné obmedzenia či zmeny v MHD.

Súčasťou Spišského trhu bude už tradične aj kultúrny program a slávnostné otvorenie, ktoré sa bude konať v piatok 19. júla o 18:00 na hlavnom pódiu.

A ako to vyzeralo počas našej dnešnej návštevy v centre mesta ohľadom príprav tohtoročného Spišského trhu si môžete pozrieť prostredníctvom našich galérií.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Tešíte sa na tohtoročný Spišský trh?

Nie
FOTOGALÉRIA: Boli sme sa pozrieť na prípravy Spišského trhu
18
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM