Eva Mikulová Krimi

Opitá žena sa prechádzala po rýchlostnom privádzači Južné nábrežie v Košiciach

Na rýchlostných komunikáciach a diaľniciach je pohyb chodcov zakázaný. Opitá žena na svoju nerozvážnosť doplatila a skončila v nemocnici s ťažkými zraneniami.

Ilustračný obrázok k článku Opitá žena sa prechádzala po rýchlostnom privádzači Južné nábrežie v Košiciach
3
Galéria

Polícia varuje! Na diaľnici a na rýchlostných komunikáciach je pohyb chodcov zakázaný.

Ako na svojej FB stránke, informuje polícia Košického kraja, tak v utorok 16. apríla v noci, sa na rýchlostnom privádzači Južné nábrežie motala opitá žena, ktorú potom zrazilo auto: „Zákaz pohybu chodcov po diaľniciach a rýchlostných cestách včera neodradilo 27-ročnú ženu, aby prechádzala od stredových zvodidiel ku krajnici na frekventovanom košickom rýchlostnom privádzači. K odvahe jej možno dopomohlo 2,46 promile alkoholu v dychu. Domov však nedošla, skončila s ťažkými zraneniami v nemocnici,“ informujú policajti.

„Prednou časťou vozidla ju však zachytilo vozidlo zn. BMW. Chodkyňa po zrážke ostala ležať na vozovke a podľa predbežnej lekárskej správy utrpela ťažké zranenia. Vodič vozidla bol podrobený dychovej skúške s negatívnym výsledkom, pozitívna však bola dychová skúška vodičky, a to 1,18 mg/l alkoholu v dychu (2,46 promile). Predbežná škoda na vozidle bola vyčíslená na 2.000 eur.,“ dodáva krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Vyšetrovateľ Policajného zboru v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre trestný čin ublíženia na zdraví. Presná príčina dopravnej nehody, bližšie okolnosti i miera zavinenia jednotlivých účastníkov sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM