Lenka Fedorová Správy

Parkovanie na Ťahanovciach: Takéto poloprázdne parkoviská pamätajú už len skôr narodení, FOTO

Parkovanie je v metropole východu dlhodobo horúcou témou. Áut pribúda, parkovacích miest ubúda. Zaspomínajte si, ako to kedysi vyzeralo na ťahanovských parkoviskách.

Ilustračný obrázok k článku Parkovanie na Ťahanovciach: Takéto poloprázdne parkoviská pamätajú už len skôr narodení, FOTO
5
Galéria
Zdroj: TASR

Sídlisko Ťahanovce je najmladším sídliskom v Košiciach, avšak je domovom viac ako 20 000 ľudí. To ma za následok neustále narastajúci problém s parkovaním.

Napriek tomu, že sa na Ťahanovciach snažia niektorí obyvatelia sídliska problém s parkovaním riešiť, zaparkovať je tam väčšinou poriadny problém a ťažkosti majú niekedy aj skúsení vodiči.

Problémovú dopravu v Košiciach si všimli už aj za hranicami a ako sme vás minule informovali, Košice sa prvýkrát dostali do rebríčka najupchatejších miest sveta. Košičan tak ročne strávi v zápche až 85 hodín!

Nuž, o ranných kolónach by Ťahanovčania vedeli písať romány. Pamätáte sa však ešte na časy, keď to na parkoviskách vyzeralo inak? Zaspomínajte si s nami vo fotogalérii.

Parkoviská na Ťahanovciach pred takmer 20 rokmi
5
Galéria
Zdroj: TASR
Je podľa vás parkovanie na Ťahanovciach veľkým problémom?

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM