Alexandra Kolínská Krimi

Podgurážený Peter (30) napadol Gelničana (35): Nezľakol sa ani výstrelov, pozrite čo urobil!

Peter (30) z Košíc si poriadne zavaril. Podľa informácií od polície podgurážený Košičan začal napádať Gelničana. Od útokov ho neodradili ani výstrely, práve naopak, vyvolali uňho reakciu.

Ilustračný obrázok k článku Podgurážený Peter (30) napadol Gelničana (35): Nezľakol sa ani výstrelov, pozrite čo urobil!
Zdroj: TASR

Polícia obvinila z prečinov nebezpečného vyhrážania a poškodzovania cudzej veci Petra (30) z Košíc. „Obvinený pod vplyvom alkoholu vo štvrtok v popoludní na voľne prístupnom oplotenom pozemku neobývaného rodinného domu v obci Košická Polianka (okres Košice-okolie), začal bezdôvodne fyzicky napádať a vyhrážať sa o päť rokov staršiemu mužovi z okresu Gelnica. Ten v sebaobrane a v strachu o svoj život vytiahol z vrecka plynovú pištoľ a vystrelil na výstrahu do vzduchu,“ povedal krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

Ako nás ďalej informoval, obvineného to neodradilo a v útoku pokračoval, preto poškodený muž opätovne vystrelil. „Podgurážený Košičan na to zobral do rúk plastové vedro s omietkou a hodil ho na prednú kapotu motorového vozidla poškodeného. Na vozidle spôsobil škodu za 600 eur a zároveň poškodil aj displej mobilného telefónu,“ dodal Szabó. Obvineného muža policajti umiestnili do cely policajného zaistenia. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM