Alexandra Kolínská Krimi

Policajti avizujú ďalšie veľké kontroly : Na TOTO sa zamerajú v našom okrese!

Policajné kontroly v Košiciach budú tentokrát zamerané na kontrolu objektívnej zodpovednosti vodičov. Kedy môžeme kontroly očakávať a na čo si dávať pozor?

Ilustračný obrázok k článku Policajti avizujú ďalšie veľké kontroly : Na TOTO sa zamerajú v našom okrese!
Zdroj: Webnoviny.sk

Muži zákona pripravili v Košiciach ďalšie vykonávané kontroly objektívnej zodpovednosti na stredu 17.9. 2014. Vodiči sa tak môžu pripraviť na to, že možno nebudú zastavení priamo na ceste pri porušení zákona, ale že im príde zásielka domov.

„S cieľom pozitívneho ovplyvnenia vývoja dopravnej nehodovosti a bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky sa zajtra na cestách Košického kraja policajti zamerajú na dodržiavanie zákazu požívania alkoholických nápojov alebo iných návykových látok vodičmi vozidiel pred alebo počas jazdy, kontrolovať budú i dodržiavanie základných povinností vodičov motorových vozidiel,“ povedala krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Policajti z dopravnej, poriadkovej a železničnej polície sa sústredia najmä na vodičov a tých účastníkov cestnej premávky, ktorí porušujú pravidlá cestnej premávky agresívnym a arogantným spôsobom.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM