Eva Mikulová Správy

Potrebujete lacný antigénový test? Urobia vám ho už aj v areáli "starej" nemocnice

Univerzitná nemocnica L. Pasteura Košice zriadila ďalšie Mobilné odberové miesto (MOM) vo svojom areáli na Rastislavovej ulici.

Ilustračný obrázok k článku Potrebujete lacný antigénový test? Urobia vám ho už aj v areáli "starej" nemocnice
Zdroj: UNLP

Mobilné odberové miesto (MOM) sa nachádza sa na hlavnej trase areálu, približne 70 metrov od hlavného vstupu. Verejnosti je k dispozícii počas pracovných dní od 7.30 do 11.30 hod.

Ďalšia MOM je na Ipeľskej ulici (areál UNLP na Tr. SNP). Odbery tu vykonávajú od pondelka do piatku od 7.30 do 15.30 hod. v sobotu od 8.00 do 12.00 hod. Počas štátnych sviatkov je zatvorené.

„Nové mobilné odberové miesto slúži najmä verejnosti na testovanie antigénovými testami. Platba je štandardná 5 €, pričom je možné platiť v hotovosti alebo kartou,“ hovorí výkonný riaditeľ UNLP Košice pre liečebno-preventívnu starostlivosť Ľuboslav Beňa.

„Okrem toho je nové MOM určené aj pre pacientov UNLP či Východoslovenského onkologického ústavu, ktorí potrebujú PCR test pre hospitalizáciou, prípadne je im indikované testovanie lekárom pred vyšetrením. Na toto testovanie prídu pacienti s výmenným lístkom od príslušného lekára,“ dodáva Beňa.

Prečítajte si tiež:

Zdroj: UNLP
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM